Kock med specialkostkompetens till restaurang Oasen i Trollhätta
Fazer Food Services AB / Kockjobb / Trollhättan
2013-04-19
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kock med specialkostkompetens till restaurang Oasen i Trollhätta" (publicerad 2013-05-10) ⬅️
Visa alla kockjobb i Trollhättan,
Essunga,
Vänersborg,
Lilla Edet,
Grästorp eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services AB i Trollhättan,
Uddevalla,
Göteborg,
Borås,
Götene eller i
hela Sverige Fazer-koncernen är ett familjeföretag grundat 1891; då öppnade Karl Fazer sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer-koncernen verksamhet i åtta länder och skapar smakupplevelser inom sina två affärsområden, Fazer Food Services och Fazer Brands. Kända varumärken är bl.a. Fazer, Skogaholm, Amica Dumle och Geisha. År 2012 var koncernens omsättning knappt 1,7 miljarder euro och antalet anställda drygt 15 000.
Fazer Food Services är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden, och erbjuder måltidslösningar av stor variation. Fazer Food Services har över 1 100 restauranger i Norden och driver bland annat företagsrestauranger inom den privata och offentliga sektorn, studentrestauranger, caféer och erbjuder måltidstjänster för skolor och offentliga inrättningar. Fazer Food Services viktigaste varumärken är Karl Fazer, Fazer och Amica.
Restaurang Oasen finns på GKN i Trollhättan. Vi har ca 800 matgäster fördelat på lunch och kvällsmat.
Vi söker dig som är "hungrig" på nya utmaningar och har flerårig vana av à la carte och husmanskost. Det är mycket viktigt att du har dokumenterad specialkostkompetens och gärna flerårig yrkesvana av detta. Du vill tillsammans med oss skapa smakupplevelser för våra gäster.
Ditt intresse och din kunskap för mat tar vi för given. Vi söker en sann inspiratör med energi, kunskap och begeistring som får både kollegor och köket att utvecklas. För att trivas hos oss är du handlingskraftig och flexibel. Du motiveras av högt tempo och strävar efter en hög servicenivå.
Med begreppet smakupplevelser formar vi våra menyer till "nyttiga" och välsmakande måltider.
Publiceringsdatum2013-04-19Dina arbetsuppgifter• Daglig lunchproduktion samt à la carte och beställningsverksamhet
• Menyplanering
• Inköp
• Daglig gästkontakt
• Lagerhantering samt inventering
• Egenkontroll
Arbetstid: 40 tim/vecka, måndag-fredag dagtid.
Tillträde omgående.
Vill du veta mer? Kontakta restaurangchef Irene Stenermark på tel 0520-155 85.
Facklig förtroendeman för HRF är Margareta Granda-Berg, 08-470 72 81, mobil 070-329 81 12.
Välkommen med din ansökan senast 2013-04-30.
Arbetstider och omfattningHeltid
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2013-04-30
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktIrene Stenermark
FöretagFazer Food Services AB
AdressFazer Food Services AB
Lindhagensg. 120
11251 Stockholm
Jobbnummer 1527469
Observera att sista ansökningsdag har passerat.