Kock med produktionsledande ansvar

Norrbottens Läns Landsting / Kockjobb / Luleå
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Luleå, Boden, Piteå, Kalix, Älvsbyn eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Norrbottens Läns Landsting i Luleå, Boden, Piteå, Kalix, Älvsbyn eller i hela Sverige

Om Arbetsplatsen
Division Service har det samlade ansvaret för serviceverksamheten inom landstinget. Vi ska på ett optimalt sätt styra, leda och producera stödfunktioner till landstingets verksamheter. Vi ska fungera som kompetenscentrum inom våra ansvarsområden och ge god service genom att verka för hög kvalitet, effektivitet, tillgänglighet, en väl fungerande samverkan och ständig utveckling. Verksamheten utförs dels i landstingets egen regi dels genom entreprenadverksamhet.
Ledorden - helhetssyn, samverkan och flexibilitet - ska genomsyra all vår verksamhet och vägleda oss i hur vi levererar tjänster till våra kunder så att kundens krav och förväntningar uppfylls.

Produktionsköket vid Sunderby sjukhus tillhandahåller måltider till patienter och restaurang Källan på sjukhuset, kunder i särskilt- och ordinärt boende inom Luleå kommun. Köket producerar mat enligt cook-chillmetoden och i snitt tillagas cirka 3 100 portioner per dag. 

Publiceringsdatum
2013-07-02

Dina arbetsuppgifter
Som produktionsledande kock är du länken mellan kökets ledning och produktionspersonalen. Du leder produktionen genom att prioritera och fördela resurser inom de olika arbetsområdena och följer upp hur arbetet löper under dagen. Du ansvarar även i produktionen för uppföljning av egenkontroll, avvikelser och arbetsmiljöfrågor samt för återrapportering av dessa till ledningen. Förutom det dagliga arbetet kommer du i samverkan med ledning och arbetsgrupp att medverka vid planering, uppföljning och arbete med förbättringar. Du spelar en viktig roll vid genomförandet av förändringar. 

Vi söker dig med god social förmåga, ett stort engagemang, skinn på näsan, ödmjukhet och tålamod. Du är en tydlig ledare som kan entusiasmera och skapa förtroende hos medarbetare. Du har ett genuint intresse för att leverera god service och drivs av nya utmaningar. Du är noggrann och strukturerad samt har förmåga att anpassa dig till olika situationer. Du känner stolthet för ditt yrke och kan sprida denna yrkesstolthet både inom och utanför kökets väggar. Du kan jobba både självständigt och i grupp och känner dig trygg med att fatta beslut. 

Bakgrund
Du har gymnasieexamen från Hotell- och Restaurangprogrammet, likvärdig branschspecifik utbildning eller erfarenhet som motsvarar sådan utbildning. Du är en duktig kock, med flera års erfarenhet inom restaurangbranschen, och är kunnig inom kökets alla normalt förekommande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har dokumenterade kunskaper och erfarenheter gällande 
HACCP/egenkontrollprogram. Du har flytande kunskaper i svenska, tal och skrift, samt goda kunskaper i Microsoft Office.

Då förbättringsarbete är en viktig grund i vår verksamhet vill vi att du har kunskaper och erfarenheter om att arbeta med förbättringsfrågor gällande effektivitet och kvalitet, och kan driva dessa frågor på arbetsplatsen.  Dokumenterad kunskap om LEAN eller liknande metod är meriterande. 

Anställningsfakta
Tillsvidareanställning på heltid med tjänstgöring dagtid, måndag till fredag. Tillträde efter överenskommelse. 
Vill du veta mer?
Jenny Nergård, Enhetschef
Telefon: 070-248 11 87
Fackliga företrädare:
 Marianne Engberg, Kommunal, 070-392 86 52

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2013-08-11
Ange följande referens när du ansöker: 145020
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Kontakt
Jenny Nergård 0920-28 21 46 jenny.nergard@nll.se

Företag
Norrbottens läns landsting

Adress
Norrbottens läns landsting
Robertsviksgatan 7
97189 Luleå

Jobbnummer
1597102

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Norrbottens Läns Landsting

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Norrbottens Läns Landsting: