Kock med gruppledaransvar

Sodexo AB / Chefsjobb / Sigtuna
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla chefsjobb i Sigtuna, Österåker, Håbo, Upplands-Bro, Upplands Väsby eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Sodexo AB i Sigtuna, Håbo, Upplands-Bro, Upplands Väsby, Sollentuna eller i hela Sverige

Kock med gruppledaransvar till produktionsköket i Märsta

Vi söker en gruppledare till varmköket i vårt produktionskök i Märsta.

Vi tillagar och levererar ca 8000 portioner/dag. Våra kunder är sjukhus, äldreboenden, hemmaboende pensionärer, flyktingboenden och lunchlådor till företag. Vi är ca 70 medarbetare i Märsta och vi producerar mat alla dagar om året.

Som gruppledare i varmköket har du ett ansvar för den dagliga driften.

Hur ser din dag ut?
Maten produceras enligt "Cock and Chill"-metoden för leverans kall till kunderna en eller ett par dagar efter produktion. Detta innebär att det inte är samma tidspress i arbetet som i ett kök som producerar och levererar varm mat till kunder/gäster. Som gruppledare i vår produktion har du ett ansvar för den dagliga driften i varmköket och personalgruppen på 10 personer. Du följer upp att egenkontrollprogrammet följs och deltar aktivt i det dagliga praktiska arbetet. Du skall tillsammans med arbetsledaren utveckla och förbättra arbetsmetoder och arbetssätt i syfte att säkerställa leverans med säker livsmedelshantering, god kvalitet och hög kundnöjdhet, samtidigt som du entusiasmerar, utvecklar och coachar dina kollegor i arbetet. Du rapporterar till arbetsledaren i köket.

Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter i rollen som gruppledare: Identifiering av förbättrings- och utvecklingsområden i produktionsprocessens alla delar tillsammans med arbetsledaren. För god kontroll samarbetar du internt med övriga arbetsledare och gruppledare för bästa resultat i produktionsprocessen. Du arbetar för att gruppen når uppsatta mål genom att arbeta enligt givna rutiner och överenskommelser samtidigt som du är lyhörd för individens och gruppens behov.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är har kockutbildning och eller minst 5 års erfarenhet av arbete som kock. Krav är dock utbildning i Livsmedelshygien (HACCP). Krav är också att du har erfarenhet av ledarskap och arbete i storkök eller produktionskök.

Du är trygg i ditt ledarskap och är en person som tror på att det är viktigt att ha roligt på arbetet. Du kan ta vara på allas kompetens, och är bra på att inspirera och motivera dina medarbetare. Du har en förmåga att tydliggöra, kommunicera och följa upp uppsatta mål för verksamheten. Du har en bra förmåga att samverka och samarbeta i din arbetsgrupp och även med övriga medarbetare på arbetsplatsen.

Som person är du ordningsam, engagerad, initiativtagande och bra på att organisera arbetet. Vidare har du lätt för att få kontakt med andra och trivs med att samverka och samarbeta med andra mot uppsatta mål. God administrativ förmåga och god datavana krävs. Du skall ha goda kunskaper i svenska språket.

Tjänsten är på heltid, tjänstgöring varannan helg och schemalagda röda dagar. Det är en tillsvidareanställning och provanställning tillämpas.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetsledaren för köket Eva Palm per mail; eva.palm@sodexo.com.

Välkommen med din ansökan senast 2018-03-23.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.





Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan, sin starka drivkraft och entreprenörsanda startade han upp ett litet serviceföretag som levererade mat till företagspersonal i hans hemstad Marseille. Idag har Sodexo vuxit till en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder världen över. Vi är världsledande inom Quality of Life Services - service för livskvalitet, och våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor samt på institutioner. Vi erbjuder integrerade servicetjänster inom Facilities Management: arbetsplatstjänster, lokalvård, måltidsservice samt hjälpmedels- och konferensverksamhet. Vi bidrar till att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser. Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen. Vårt arbete inom dessa områden har också resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser under årens lopp.

I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.

Varaktighet, arbetstid
Dagtid med helgtjänstgöring varannan vecka. 100%, 37 timmar/vecka. Varierade arbetstider mellan 07.00 och 20.00. Snitt 7,75 timmar per dag.

Publiceringsdatum
2018-03-06

Ersättning
Månadslön, ob-ersättning,

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2018-03-23
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Sodexo AB

Adress
Sodexo AB
Industrigatan 2
19560 ARLANDASTAD

Kontorsadress
Industrigatan 2

Jobbnummer
4003861

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Sodexo AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Sodexo AB: