Kock/kokerska kostenheten 2 x100%, 1x 75% *inkl. härliga kollego
Region Jämtland Härjedalen, Kost / Chefsjobb / Östersund
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Östersund,
Krokom,
Åre,
Ragunda,
Ånge eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Region Jämtland Härjedalen, Kost i Östersund Kostenheten lagar mat till patienter och restaurang Kajutan. Regionens nya tillagningskök ligger på gångavstånd till sjukhuset och har även bra bussförbindelser. Här tillagas mat till patienter och restaurang Kajutan. Maten tillagas, kyls och packas för att sedan transporteras till sjukhusets mellanlager för att förvaras nära patienterna. Restaurang Kajutan är ett mottagningskök med möjlighet att tillaga enklare rätter.
Köket har modern utrustning och är anpassat för att erbjuda en god fysisk arbetsmiljö och säkra flöden ur hygiensynpunkt. Det är viktigt att maten är vällagad, näringsriktigt och god. Maten tillagas med hög livsmedelssäkerhet och egenkontrollen sker digitalt.
Kostenheten tycker att det är viktigt att personalen mår bra för att orka med både arbete och fritid. Därför erbjuds friskvårdsavtal och kostavdrag för alla anställda på enheten. Du har tillgång till Regionens egen gymanläggning Zefyren. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter.
Publiceringsdatum2019-05-15ArbetsuppgifterPå grund av pensionsavgångar söker vi tre kock/kokerskor/biträden för detta uppdrag. Arbetstiderna är till att börja med måndag-fredag dagtid, men ändringar kan ske om behov uppstår. För närvarande ingår lätthelg i arbetet samt beredskap var 8:e vecka.
Du arbetar i ett team med härliga kollegor och deltar i hela processen. Arbetsrotation tillämpas.
Arbetsuppgifterna är huvudsakligen tillagning av olika maträtter, desserter och tillbehör. Tillagning av konsistensanpassad, sjukdomsspecifik mat samt uppackning av varor ingår. Du medverkar vid portionering och förpackning samt utför egenkontroll. För övrigt deltar du i enhetens utvecklingsarbete och övrigt förekommande arbetsuppgifter i kök.
Arbetsuppgifterna kan komma att förändras då verksamheten ständigt utvecklas.
Kvalifikationer• Du har kunskap och erfarenhet av tillagning av specialkost.
• Du har god kännedom om livsmedelshygien.
• Du har en god språkförståelse och behärskar svenska språket i både tal och skrift.
• Du har kunskap och erfarenheter av cook chill
• Du har god kännedom om EKP och HACCP
• För att trivas hos oss tror vi att du ska vara öppen för nytänkande och förändring.
• Du är minst 18 år, kan arbeta både självständigt och i team, är positiv och har framåtanda.
• Du förväntas delta aktivt i enhetens utvecklingsarbete.
Önskvärt
• Storköks- eller restaurangutbildning motsvarande 3-årigt gymnasium.
• Du kan också ha annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Dina personliga egenskaper• Du skall ha förmåga att följa fattade beslut och efterleva dem.
• Du skall ha god fysisk kompetens och sinne för ordning och reda
• Du har god serviceförmåga och högt integritetstänkande gentemot dem du möter och kan hantera stress.
• Du är flexibel, hjälpsam och kan ta egna initiativ.
• Du delar och lever upp till kostenhetens värdegrund
• Du delar och lever upp till Region Jämtland Härjedalens kärnvärden: välkomnande, pålitlig och handlingskraftig.
• Du har ett positivt förhållningssätt och deltar aktivt i förändringsarbeten
• Du har förmåga att ta till dig och tillämpa ny information och instruktioner.
• Du är lojal och sätter verksamhetens behov före dina egna.
Varaktighet, arbetstid
Heltid. Arbetstid är i dagsläget dagtid må-fre. Kan ändras i ett senare skede. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse så fort som möjligt. Dock senast 190831.
ErsättningMånadslön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2019-06-02
Ange följande referens när du ansöker: Persr 264/2019
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktMalin Torma
malin.torma@regionjh.se 063-153940
Carl-Johan Norrbelius 063-153847
Anna-Lena Lindholm 063-153778
FöretagRegion Jämtland Härjedalen, Kost
AdressRegion Jämtland Härjedalen, Kost
Box 654
83127 Östersund
KontorsadressKyrkgatan 12 Östersund
Jobbnummer 4791520
Observera att sista ansökningsdag har passerat.