Kock/kokerska

Örebro Läns Landsting, Landstingsservice / Kockjobb / Örebro
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Örebro, Kumla, Hallsberg, Nora, Lindesberg eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Örebro Läns Landsting, Landstingsservice i Örebro, Lindesberg, Karlskoga eller i hela Sverige

Kock/kokerska Allmänt Refnr: 07OLL3553 Arbetsplats:
Universitetssjukhuset Örebro - Landstingsservice, Örebro Hemsida:
http://www. orebroll.se/landstingsservice Verksamhetsbeskrivning
Kostenheten erbjuder näringsrik mat till patienter och personal.
Kostenheter finns vid lasaretten i Karlskoga och Lindesberg samt vid
Universitetssjukhuset i Örebro. Totalt är vi ett hundratal medarbetare.
Arbetsuppgifter Produktionen vid kostenheten Örebro är ca 2300 portioner
per dag fördelat på patient- och personalmåltider. Vi erbjuder dig ett
stimulerande arbete där du arbetar både självständigt och i arbetslag.
Kvalifikationer Du ska ha utbildning som kock/kokerska. Du ska vara
ordningsam, flexibel, ha servicekänsla och bidraga till ett positivt
arbetsklimat.

Publiceringsdatum
2007-10-10

Anställningstyp/arbetstider
Tidsbegränsad. Tillträde 2007-11-01. Heltid. Dagtid. Vikariat 2007-11-01 -
2008-04-30.

Ersättning
Fast lön.
Facklig företrädare
Kommunal Per Hermansson 019-6021485.

Kontakt
kostekonom Gunilla Gustafsson 019-6023550, 070-5314230.

Så ansöker du
Ansökan inkommen senast 071024 via e-post manuela.gehlin@orebroll.se .
Välkommen med din ansökan märkt med refnr 07OLL3553 till: Manuela Gehlin,
Personaladministrativa enheten, Landstingsservice, Box 1613, 70116 Örebro . Ange
referensnummer refnr 07OLL3553

Företag
Örebro Läns Landsting, Landstingsservice
Box 1613
701 16 ÖREBRO Tel 019-6027000
Fax 019-122261
Epost: landstingsservice@orebroll.se

Jobbnummer
22049

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Örebro Läns Landsting, Landstingsservice

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Örebro Läns Landsting, Landstingsservice: