Kock/kokerska
Järfälla kommun, Järfälla gymnasieskolors servicefunktion / Kockjobb / Järfälla
2007-12-13
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kock/kokerska" (publicerad 2010-06-01) ⬅️
Visa alla kockjobb i Järfälla,
Sollentuna,
Upplands-Bro,
Danderyd,
Sundbyberg eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Järfälla kommun, Järfälla gymnasieskolors servicefunktion i Järfälla Järfälla gymnasieskolors centralkök lagar ca 2200 portioner mat om dagen. Köket serverar ca 1400 portioner om dagen till elever på skolan och skickar ca 800 portioner till mottagningskök i Järfälla.
ARBETS- OCH ARBETSPLATSUPPGIFTER
Alla i ett storkök förekommande arbetsuppgifter såsom matlagning, dietmatlagning, servering, diskning, städning mm.
Publiceringsdatum2007-12-13KvalifikationerVi söker en person med kockutbildning och storköksvana, som även kan laga special- vegetarisk- och dietkost. Du är väl insatt i egenkontroll med HACCP och erfarenhet av egenkontrollarbete. Du har god samarbetsförmåga, är noggrann och flexibel. Att du är serviceinriktad, har en positiv inställning och tycker om att arbeta med ungdomar och vuxna ser vi som en självklarhet. I samarbete med våra ungdomar är en god kunskap i svenska språket ett krav. Du ska även kunna förstå skrivna instruktioner.
Anställningstyp/arbetstiderTillsvidare (Snarast)
ErsättningLön/Sysselsättningsgrad: Uppehållslön 7 tim/dag
KontaktDorreh Hatam Tabrizi, Kökschef , 08-580 283 24 mellan 13.30-15.30
Margaretha Hedengrahn, Kommunal , 08-580 285 00
Så ansöker duAnsök via vår Webb-plats:
http://www.offentligajobb.se/cv/cv/default.aspx?oj=true&EmployerAddID=106513För att vi ska kunna göra ett urval av sökanden är det angeläget att du fyller i formuläret, som är kopplat till annonsen. Använd länken under rubriken "Ansökan"!
Sista ansökningsdag 2008-01-04
FöretagJärfälla kommun, Järfälla gymnasieskolors servicefunktion
•
17780 JÄRFÄLLA
Mer information på
http://www.jarfalla.se Jobbnummer 75850
Observera att sista ansökningsdag har passerat.