Kock/Kallskänka till Sabis Fältöversten

Sabis / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Sabis i Stockholm, Solna, Lidingö, Huddinge, Botkyrka eller i hela Sverige

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Stockholms bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden : SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 27 restauranger och 12 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Sabis omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. För mer information besök: www.sabis.se

Kock/Kallskänka till Sabis Fältöversten 

Sabis Fältöversten på Karlaplan är vår största butik och Sveriges i särklass snyggaste och mest inspirerande butik som är prisbelönt flera gånger om. Vi har bl.a. vunnit priser som: "Årets Fiskavdelning" 2013 & 2015 och "Årets Matglädjebutik" 2013. Sabis Fältöversten arbetar med färskvaror av hög kvalitet. Ostar och delikatesser från de bästa leverantörerna, hängmörat kött, färsk fisk och skaldjur, egentillverkade praliner samt en hög servicenivå är genomgående. Våra gemensamma värderingar är: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

Sabis butikskök producerar ca: 200 lunch/dag och catering. Vi är en arbetsstyrka på 5 st i köket idag. Som kallskänka får du vara med att utveckla köket och cateringen. Du har även beställningsansvar och ansvarar delvis för planering av meny.

Vi ser att du har en brinnande kärlek till mat och är innovativ och driven gällande att utveckla nyheter, smaker och uppläggningar. Det är viktigt att du är lyhörd för gästernas synpunkter.

Du har erfarenhet av att ha arbetat som Kock/kallskänka inom restaurang eller deli-verksamhet under minst 3 år. Att du är en social lagspelare tar vi för självklart. Samt att du är positiv, kreativ och tycker om att jobba över gränserna.

Tjänsten är heltid eller deltid enligt överenskommelse. Arbetstiderna är främst förlagda dagtid, men även en kväll i veckan och var fjärde helg.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta matutvecklingschef Daniel Duse 08-54585660. Välkommen med din ansökan snarast möjligt!

Varaktighet, arbetstid
Heltid -

Publiceringsdatum
2016-06-06

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2016-08-31
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Sabis

Adress
Sabis
Box 6015
10231 Stockholm

Kontorsadress
Box 6015

Övriga kontaktuppgifter

Jobbnummer
2889074

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Sabis

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Sabis: