Kock/Kallskänk

Gröna Lund / Kockjobb / Stockholm
2015-04-16
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kock/Kallskänk" (publicerad 2017-08-17) ⬅️


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Gröna Lund i Stockholm, Norrköping eller i hela Sverige

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 30 attraktioner, sex restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. 2014 hade Gröna Lund ca 1400 anställda under säsong och besöktes av drygt 1,3 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Aquaria, Furuvik och Skara Sommarland.

På Gröna Lund har vi flera olika restauranger och som Kock/Kallskänk arbetar du på någon av dessa.

Krejsy's är vårt grillmecka med sydamerikanskt tema. Hit kommer hungriga familjer och 5-kampare på jakt efter bra kött och tillbehör med många smaker som serveras på en stor, härlig buffé. Här finns möjlighet att vara den sociala kocken och prata med gäster.

På Kaskad serverar vi snabba, enkla maträtter med italiensk-amerikansk touch. Det är brickservering och öppet kök med många möjligheter till gästkontakt. Här väger krut, energi och lyhördhet tyngre än erfarenhet.

När vi kliver in på Kryddhyllan serveras det à la carte med smaker från hela världen. Vi jobbar med råvaror av bra kvalitet och förvandlar dem till spännande rätter med enkla smaker med en Kryddhyllan-twist. Köket är fräscht och lättjobbat.

I Tyrols bakficka serverar vi under säsong en meny inspirerad av Tyrolen med "lokala" favoriter som wienerschnitzel och surkål. Utomhus i parken har vi Biergarten där vi serverar dryck och rätter till tonerna av ett tivoli. Gillar du omväxling och högt tempo gillar du också att jobba här. På köpet får du lära dig de flesta typer av verksamheter man kan ha i ett kök, där maten alltid i är vällagad från grunden.

Till rollen som kock/kallskänk söker vi dig med stort intresse för mat och dryck och som tidigare har arbetat i liknande roll. Då tempot i våra restauranger många gånger kan vara högt är du flexibel och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Vidare arbetar du gärna i ett team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att skapa detta. Du känner dig bekväm med svenska och/eller engelska och det är meriterande om du genomgått en restaurangutbildning. Du är minst 18 år fyllda och ser fram emot att leverera smakupplevelser utöver det vanliga till våra gäster, varje gång!

Ansök helst via www.magisksommar.se. Det går även bra att maila din ansökan till  rekrytering@parksandresorts.com .

Varmt välkommen med din ansökan!

Varaktighet, arbetstid
Heltid/ Ej specificerat

Publiceringsdatum
2015-04-16

Ersättning
Enligt avtal

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2015-05-16
Ansökan sker via företagets webbplats.

Kontakt
Rekrytering på, Parks and Resorts 010 708 94 00 rekrytering@parksandresorts.com

Företag
Gröna Lund

Adress
Gröna Lund
Lilla allmänna gränd 9
11521 Stockholm

Kontorsadress
Lilla allmänna gränd 9

Övriga kontaktuppgifter

Jobbnummer
2250206

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Gröna Lund

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Gröna Lund: