Kock, heltid
Radisson Blu Arlandia / Administratörsjobb / Sigtuna
2016-01-20
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kock, heltid" (publicerad 2016-02-16) ⬅️
Visa alla administratörsjobb i Sigtuna,
Österåker,
Håbo,
Upplands-Bro,
Upplands Väsby eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Radisson Blu Arlandia i Sigtuna,
Stockholm eller i
hela Sverige Radisson Blu Arlandia Hotel har 339 rum och 30 konferenslokaler, restaurang, cocktailbar samt pool- & relaxavdelning. Hotellet ligger 4 minuter från Arlanda Flygplats och ingår i Radisson Blu Hotels & Resorts, en av världens snabbast växande hotellkedjor. Är du intresserad av att arbeta på ett spännande hotell i en internationell miljö så är den här tjänsten något för dig!
Vi söker en engagerad och matintresserad Kock till vårt team i restaurangen. Vårt kök innefattar a la carte, festvåning och bar. Nu har du chansen att vara med och utveckla restaurangverksamheten inom Radisson Blu Arlandia Hotel till Arlandas mest intressanta och kvalitetsmedvetna kök och restaurang. Köket består av ett väl sammansvetsat och hårt arbetande team med hög kollegial lojalitet. Rapporteringen sker till Köksmästare.
ANSVARSOMRÅDEN
• Tillredning av à la carte meny, konferensmiddagar, luncher och personalmat
• Tillredning av salladsbufféer, förrätter och desserter
• Viss bakning av bröd ingår också i tjänsten
KRAV FÖR TJÄNSTEN
• Dokumenterad branschutbildning samt minst ett års yrkeserfarenhet
• Gästfokuserad med en naturlig Yes I Can! attityd gentemot gäster och kollegor
• Du som söker är kvalitetsmedveten med en naturlig känsla för service
• Du har god samarbetsförmåga och ett brinnande matlagningsintresse
• Stresstålig
• Möjlighet att arbeta dag, kvälls- samt helgpass
• Goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal såväl som skrift. Ytterligare språk är meriterande
VI ERBJUDER
• Tillsvidare tjänst med 6 månaders provanställning. Tillträde omgående
• Ett spännande arbete i en internationell miljö
• För dig som vill utvecklas inom hotellbranschen finns goda möjligheter
ANSÖKAN
• Frågor om tjänsten besvaras av Köksmästare Reidar Ward, 08-50 68 40 90
• Senaste ansökningsdatum är den 4 februari. Observera att urval och intervjuer kommer att ske löpande
• Ansökan tas endast emot via följande länk:
Varmt välkommen med din ansökan!
Varaktighet, arbetstid
Full-time Until further notice
Publiceringsdatum2016-01-20ErsättningFixed
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2016-02-04
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktJennie Berneron, HR- Manager
jennie.berneron@radissonblu.comFöretagRadisson Blu Arlandia
AdressRadisson Blu Arlandia
Box 103
19045 Stockholm-Arlanda
KontorsadressBox 103
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2625599
Observera att sista ansökningsdag har passerat.