Kock Helsingborg
Sodexo AB / Chefsjobb / Helsingborg
2019-02-27
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kock Helsingborg" (publicerad 2022-05-30) ⬅️
Visa alla chefsjobb i Helsingborg,
Bjuv,
Åstorp,
Höganäs,
Landskrona eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Sodexo AB i Helsingborg,
Landskrona,
Kävlinge,
Båstad,
Eslöv eller i
hela Sverige Idérik kock sökes till Johnson & Johnson i Helsingborg
Sodexo driver Johnson & Johnson lunchrestaurang i Helsingborg där ca 250 portioner mat tillagas dagligen både för servering och för leverans. Vi serverar även frukost och därutöver har vi en växande catering och konferansverksamhet.
För att stärka vårt team så söker vi nu ytterligare en kock.
Vi söker dig som är utbildad kock, driftig, engagerad och brinner för mat. Du ska kunna laga smakrik, nyttig och hälsosam mat, ha fin känsla för service och även ha ett stort fokus på svinnhantering och miljö.
Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Vi jobbar tätt tillsammans och det är viktigt att man kan jobba både i varmkök och i kallkök.
Hos oss är tempot högt. För att lyckas i tjänsten behöver du vara flexibel och kunna ta egna initiativ. Det är viktigt att du kan arbeta i grupp och bidra till vårt team. Därför lägger vi stor vikt även vid dina personliga egenskaper. Glatt humör är någonting vi uppskattar alldeles extra.
Det är meriterande om du har erfarenhet av cateringsverksamhet
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;
• Menyplanering
• Inköp
• Matlagning, kall- och varmkök
• Egen kontroll
• Specialkostberedning
Kvalifikationer/krav:
• Utbildad kock
Publiceringsdatum2019-02-27Dina personliga egenskaper• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Tycker om att arbeta i team
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig
Anställningsform och arbetstider:
Tillsvidareanställning (provanställning tillämpas) Dagtid 0700-1600, måndag-fredag.
Har du frågor kontakta Jessica Kouzas på mailadress
jessica.kouzas@sodexo.comDin ansökan vill vi ha senast den 31/3-2019.
Ansökan kan endast göras via vår hemsida.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas tidigare.
Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.
Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.
Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.
Varaktighet, arbetstid
Heltid/ Ej specificerat
ErsättningIndividuell lönesättning
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2019-03-27
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagSodexo AB
AdressSodexo AB
Norrbroplatsen 2
25442 Helsingborg
KontorsadressNorrbroplatsen 2
Jobbnummer 4637790
Observera att sista ansökningsdag har passerat.