Kock Fine dining
Compass Group AB / Kockjobb / Solna
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Solna,
Sundbyberg,
Stockholm,
Danderyd,
Lidingö eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Compass Group AB i Solna,
Sundbyberg,
Stockholm,
Danderyd,
Järfälla eller i
hela Sverige På Karolinska Institutet i Solna driver vi Restaurang KI Nanna Svartz, café, konferens och tillhandahåller catering. Vi är ett glatt team på 20 kollegor och vi har öppet måndag till fredag dagtid men viss kvällsverksamhet förekommer.
Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi nästan 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 250 verksamheter runt om i landet med ungefär 1500 kollegor, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss.
Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension samt andra erbjudanden i vår förmånsportal.
Compass Group i Sverige drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells och Levy Restaurants. Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.
Varför ska du välja oss?
- Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
- Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
- Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
- Vi levererar kvalitet i allt vi gör!
Vem söker vi?
Nu söker vi en passionerad fine dining kock med några års erfarenhet som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet.
Har du kanske arbetat som a la carte kock i några år men tröttnat på att endast arbeta kvällar och helger så är det här tjänsten för dig. Du kommer framförallt arbeta måndag - fredag, dagtid med undantag att kvällar kan förekomma vid beställning.
I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering.
Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering.
Det som är viktigast för oss är din entusiasm och kunskap för att kunna skapa kreativa rätter till våra gäster.
Vem är du?
- Du är över 18 år
- Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
- Du har minst tre års erfarenhet av arbete som kock
- Det är meriterande med erfarenhet från a la carte restaurang
- Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
- Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
- Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
- Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
- Du talar och skriver svenska
- Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus
Varmt välkommen med din ansökan!
Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.
Varaktighet, arbetstid
Heltid Tillsvidare
Publiceringsdatum2020-01-21ErsättningMånadslön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2020-02-20
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagCompass Group AB
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Compass Group AB (org.nr 556258-1461),
http://www.compass-group.se/ Arbetsplats Compass Group
Jobbnummer 5052874
Observera att sista ansökningsdag har passerat.