Kock eller ekonomibiträde till Skarpnäcksfältets förskolor, vika
Stockholms Stad, Skarpnäck SDF, Förskolan, Skarpnäcksfältets för / Chefsjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Stockholms Stad, Skarpnäck SDF, Förskolan, Skarpnäcksfältets för i Stockholm Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm
Skarpnäcks stadsdelsförvaltning erbjuder dig en arbetsplats där ett aktivt medarbetarskap och ett tydligt ledarskap är grunden för att ge stockholmarna den bästa verksamheten. Eftersom vi gemensamt skapar vår arbetsmiljö är det viktigt med öppenhet, respekt och lyhördhet.
Skarpnäcksfältets förskola, Ballongen
Ballongens förskola söker en kunnig och nyfiken medarbetare som har intresse av att laga och utveckla god och näringsriktig lunch till dryga 50 barn och ca 10 medarbetare.
Tjänsten är ett vikariat på 50% och i tre månader med eventuell möjlighet till förlängning.
Ballongen är en förskola med tre avdelningar och åldersgrupper från 1-5 år. Förskolan ligger i bottenvåningen på ett flerfamiljshus mitt i centrum av Skarpnäcksfältet och har nyligen fått sitt kök renoverat. Arbetstiden för köket är förlagd till förmiddagen.
Publiceringsdatum2016-12-06Dina arbetsuppgifterI arbetsuppgiften ingår att du kan planera för en varierad matsedel för 4 veckor i taget, tillaga maten till lunch samt beställa varor inom ramen för budget till både frukost, lunch och mellanmål.
All mat lagas inte från grunden utan visst halvfabrikat ingår för att du ska få tid att förbereda ditt arbete. Du lagar t.ex. grytor, soppor, sallader och bakar gärna.
Matsedeln bygger på 4-veckors intervaller och det finns stora möjligheter att utveckla matsedeln om du är en kreativ person.
Kvalifikationer Alla beställningar görs via e-handel varför du måste ha datorvana och kunna skriva och läsa svenska. Hjälp och stöd finns att få. Personalen sköter frukost och du hjälper till att till viss del förbereda mellanmålet.
Viktigt är att du kan bemöta synpunkter och förhålla dig professionell till idéer och förslag som rör kosten på förskolan. Som kock/ekonomibiträde måste du vara intresserad och lyhörd för föräldrars frågor om kosten och kunna samarbeta med personal och barn kring maten. Det är också viktigt att du håller rent och snyggt i köket och arbetar utifrån de regler som finns kring hantering och dokumentation av livsmedel enligt livsmedelslagen.
Du behöver vara intresserad av att utveckla kosten på ett hälsosamt och näringsrikt vis för barnen.
Du måste också klara av att anpassa kosten efter barn som har specifika behov som allergier eller har behov av annan kost t.ex. vegetarisk mat.. Målet är att också att all kökspersonal ska bidra med att utveckla kosten mot mer hälsosam mat t.ex. genom att laga mer från grunden, använda bra kvalité och mer ekologiska varor. Idag består maten av 50% ekologiska varor.
All kökspersonal på stadsdelens kommunala förskolor samlas ett par gånger per termin i köksnätverk där du förväntas delta.
Att ha arbetet i förskolekök är meriterande.
Stockholms stad arbetar med kompetenbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Varaktighet, arbetstid
20,00/40,00. Tillträde: 2017-01-09 Visstidsanställning till 2017-04-09
ErsättningIndividuell lönesättning
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2016-12-31
Ange följande referens när du ansöker: 2016/2480
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktMikaela Sundberg 08-508 15 754
FöretagStockholms Stad, Skarpnäck SDF, Förskolan, Skarpnäcksfältets för
AdressStockholms Stad, Skarpnäck SDF, Förskolan, Skarpnäcksfältets för
Björkhagsplan 6
12117 Johanneshov
KontorsadressBjörkhagsplan 6
Jobbnummer 3198144
Observera att sista ansökningsdag har passerat.