Kock/dietkock till Lindesberg lasarett
Region Örebro län / Installationselektrikerjobb / Lindesberg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla installationselektrikerjobb i Lindesberg,
Nora,
Örebro,
Ljusnarsberg,
Skinnskatteberg eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Region Örebro län i Lindesberg,
Nora,
Örebro,
Ljusnarsberg,
Hallsberg eller i
hela Sverige Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och yrken inom områden som administration, kost, städ, transport och logistik, kundtjänst, fastigheter, IT och medicinsk teknik. Regionservice präglas av stort engagemang för service, samverkan och utveckling av arbetsmetoder. Våra 800 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus.
Område Försörjning består av tre avdelningar. Kost, städ och transport. Vi bedriver verksamhet på länets tre sjukhus, ett antal vårdcentraler och förvaltningar inom Örebro läns landsting. Område Försörjning består idag av ca 380 medarbetare, varav ca 85 medarbetare arbetar inom kostavdelningen.
Kostavdelningen har ett övergripande mål - att servera landets godaste mat på sjukhus. Vi arbetar med att öka andelen ekologiska måltider tillagade från grunden och utveckla menyer ur ett ekologiskt och ekonomiskt perspektiv
Publiceringsdatum2015-02-06Dina arbetsuppgifterVi söker en kreativ kock till produktionsköket på Lindesberg lasarett. Du ingår i ett arbetslag med flera kockar och tillsammans ska ni laga god och näringsriktig mat. Du kommer även att tillaga och hantera specialkost. Förutom matlagning ingår även arbetsuppgifter såsom disk, städning med mera.
KvalifikationerVi söker dig som har gymnasieutbildning inom storhushåll/restaurang eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har utbildning i specialkost, HACCP och egenkontroll och gärna några års erfarenhet av att arbeta med specialkost. Som person är du flexibel och kan arbeta självständigt med planering av arbetet. Du bör ha goda kunskaper i livsmedelshygien. Givetvis ska du ha ett genuint intresse för mat med ett sinne för köksekonomi. Vår verksamhet är under ständig utveckling och för att kunna bidra till denna utveckling krävs initiativförmåga och vilja till ständiga förbättringar.
Arbetstider och omfattningHeltid Tillsvidare
ErsättningEnligt avtal
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2015-02-22
Ange följande referens när du ansöker: Rs:2015:11
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktHagberg, Inger, Gruppchef 019-6026566
Lundmark, Gun-Inger, Gruppchef 019-6023550
Facklig kontaktJohansson, Petra, Kommunal 019-6021575
FöretagRegion Örebro län
AdressRegion Örebro län
Box 1613
70116 Örebro
KontorsadressSe hemsida
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2158106
Observera att sista ansökningsdag har passerat.