Kock, dietkock, storhushåll
Dibber Sunnebo AB / Kockjobb / Upplands-Bro
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Upplands-Bro,
Järfälla,
Sollentuna,
Upplands Väsby,
Sigtuna eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Dibber Sunnebo AB i Upplands-Bro Vill du vara med och bidra till satsningarna kring vår tids största utmaningar, och kunna påverka och lämna över något för framtida generationer att vidareutveckla?
Då är Dibber en arbetsgivare för dig!
Dibber Matgården ligger i Brunna i Upplands-Bro norr om Stockholm. Matgården är en nystart sen årsskiftet, för att möta den med smarta och hållbara lösningar vad gäller matlagning, transporter och ett modernt företagande.
Med ett starkt stöd från kompetenta kollegor och chefer, får du mod att våga prova. Hos oss får du stort förtroende i en fantastisk miljö, där det finns möjlighet att utveckla dig själv och andra. Vill du veta mer om hur det är att jobba på Matgården? Filmen
Målet är att lägga grunden för och främja ett livslångt lärande. Kunskap, trygghet och goda matkunskaper är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare hos oss på Matgården kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.
Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng!
För visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb?
ARBETSUPPGIFTER
Inom Dibber Matgårdens måltider prioriteras inköp av lokala, ekologiska och svenska livsmedel som bidrar till hållbara måltider och långsiktigt goda levnadsvanor.
Måltiden ska vara god, säker, näringsriktig, integrerad och hållbart så att matgästen kan känna sig nöjd med maten.
Till Matgården söker vi nu en kock/dietkock som tillsamman med övrig personal lagar proteinet till våra skolor, förskolor inom Dibber.
Produktionsköket använder kallmatssystem. Lagar, kyler, vaccar och packar proteinet som vi lagar. I verksamheten använder vi kostdatasystemet Matilda. Arbetsuppgifterna består av matlagning, disk, rengöring, städning.
I uppgifterna ingår att följa arbetsplatsens rutiner och egenkontroll samt aktiv medverkan inom arbetsplatsens utvecklingsområden.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad kock, alternativt har annan utbildning i kombination med erfarenhet av arbete i kök, som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Du har god förmåga till samarbete med kollegor, ett gott bemötande och är serviceinriktad.
Vi söker dig som vill vara delaktig i verksamhetens utveckling och strävar efter hög kvalitet och bra service.
Du har matgästen i fokus och ser möjligheter i stället för begränsningar.
Du har förmåga att planera och prioritera i arbetet i köket samt följa kökets rutiner.
Goda kunskaper i svenska, såväl i tal som skrift är ett krav.
ÖVRIGT
Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi erbjuder
• kollektivavtal
• Falk företagshälsovård
• friskvårdsbidrag
• internutbildningar
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2024-10-11
E-post:
jaana.lundstrom@dibber.se Arbetsgivarens referens Arbetsgivarens referens för detta jobb är "Kock ansökan".
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Dibber Sunnebo AB (org.nr 556653-1041),
http://dibber.se Örnäsvägen 13 (
visa karta)
196 92 KUNGSÄNGEN
Jobbnummer 8895118
Observera att sista ansökningsdag har passerat.