Kock/chef Wanted Till Krav-Märkt Matkafé
Koloni Saltsjö-Duvnäs / Kockjobb / Nacka
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Nacka,
Kristinehamn,
Karlskoga,
Storfors,
Lekeberg eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Koloni Saltsjö-Duvnäs i Nacka,
Stockholm eller i
hela Sverige Koloni är KRAV-märkt och vi komponerar våra menyer med omsorg för att skapa en helhet utifrån säsong, råvaror och välbefinnande. Kolonis menyer har en crossover-inriktning med mycket vegetariskt, lunch och à la carte, men även en och annan och klassisk husman lagad från grunden.
Vi söker nu en kock till vår enhet i Saltsjö-Duvnäs som kan stärka vårt team och vara delaktig i den dagliga matlagningen och driften.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Du ska kunna ansvara för beställningar och tillagning av mat, Haccp, säkerställa kvalitén på maten samt sedvanliga arbetsuppgifter i restaurangkök. Du kommer tillsammans med kökschefen att utveckla matlagningen och menyplaneringen.
Arbetstiderna är enligt rullande schema mellan kl 9-21.
För att passa in hos oss är du kvalitetsmedveten och har ett intresse för vegetarisk mat. För dig är mat och smaker en del av livet och mer än ett arbete. Du har restaurangutbildning och minst 3 års erfarenhet av restaurangbranschen. Du brinner för att skapa en trivsam arbetsplats samt ge vänlig och god service till våra gäster.
Som medarbetare vill vi att du är:
• Ansvarsfull och ansvarstagande
• Stresstålig
• En god lagspelare
Skriv ett personligt brev och CV och skicka in till oss tillsammans med ett nytaget foto. Är du rätt person vill vi träffa dig för en intervju.
Tillträde snarast, efter överenskommelse.
Information om Koloni finns på
www.koloni.se .
Ansökan tas emot på e-post till
arbete@koloni.se .
Ange följande referens när du ansöker: Kock Saltsjö-Duvnäs.
Välkommen med din ansökan redan idag, dock senast den 4 september 2015.
CHEF WANTED TO ORGANIC FOOD CAFÉ
Koloni is an organic food café, where we compose our menus carefully with consideration to seasons, products and well-being. Koloni's menus have a crossover focus with lots of vegetarian elements, lunch and à la carte, but also the occasional traditional Swedish "husman" cooked from scratch.
We are now looking to hire a chef at our unit in Saltsjö-Duvnäs, to strengthen our team and take part in the daily cooking and daily operation.
Main duties:
Responsibility for placing orders and cooking food, Haccp, ensuring the quality of our the food we serve, as well as other usual tasks in a restaurant kitchen. Together with the head chef you will develop the cooking and menu planning.
Working hours between 9am-9pm, according to schedule.
To fit in with us, you are quality-conscious and have an interest in vegetarian food. For you, food and flavours are a part of life more than a job. You have restaurant training and at least 3 years' experience from the restaurant business. You are passionate about creating a pleasant workplace and providing a friendly and good service to our guests.
As part of the team at Koloni we also want you to:
• Be responsible
• Work well under pressure
• Be a good team player
To apply, please send your CV and a cover letter to us, together with a recent photo. If you are the right person we will contact you for an interview.
Duties to begin as soon as possible, by agreement.
Information about Koloni is found on
www.koloni.se .
Applications to be submitted to e-mail
arbete@koloni.se .
Reference: Chef Saltsjö-Duvnäs.
Last date of application: 4 September 2015.
Varaktighet, arbetstid
Tillsvidare
Heltid
Publiceringsdatum2015-08-06ErsättningFast månads- vecko- eller timlön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2015-09-04
Ange följande referens när du ansöker: Kock Saltsjö-Duvnäs
Ansökan kan skickas till e-postadress:
arbete@koloni.seFöretagKoloni Saltsjö-Duvnäs
AdressKoloni Saltsjö-Duvnäs
13150 SALTSJÖ-DUVNÄS
KontorsadressStrandpromenaden 61
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer: 08-716 86 96
E-postadress:
arbete@koloni.se Jobbnummer 2379885
Observera att sista ansökningsdag har passerat.