Kock assistans och servering

Guldkant Virestad AB / Kockjobb / Älmhult
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Älmhult, Osby, Östra Göinge, Ljungby, Markaryd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Guldkant Virestad AB i Älmhult

Guldkant Virestad AB har bedrivit verksamhet i Virestad sedan slutet på oktober 2014. Nu lagar vi mat till både de äldre på Pehr Hörbergsgården, hemtjänsten i Virestad, Eneryda och Häradsbäck samt till Virestads friskola i Virestad och Bråthult och Karl-Oskarskolan i Älmhult. Denna basverksamhet omfattar ca 300 portioner om dagen en vanlig skoldag. Vid sidan av basverksamheten har vi så smått börjat med catering till både fester, konferenser och andra aktiviteter.
Guldkant har höga ambitioner om god och näringsriktig mat samt en matupplevelse med hänsyn till allt från råvaror, leverantörer, tillagning och servering eller överlämning till ansvarig personal. Även flexibilitet, lyhördhet och anpassning är också viktigt för bra kundnöjdhet. Det finns kontinuerligt äldre som behöver få specialkost av olika slag. Det gäller att utmana smaklökarna och laga både traditionell husmanskost och mer moderna rätter. Barnen behöver lockas att våga prova olika sorters mat och att det är gott även med sallad och grönsaker. I arbetsuppgifterna ingår ett gemensamt ansvar för bra och effektiv matlagning med hänsyn både till specialkost, allergier och portionsförpackning till hemtjänst och efterlevnad av rutiner och egenkontroll och övriga basuppgifter i ett kök. Det gäller att ta tillvara på så mycket mat som möjligt och minska spill och mat som behöver slängas. Samtidigt är det viktigt att det alltid finns mat så att det räcker till hungriga magar.
Just nu söker vi flera olika personal till flera olika roller.
Vi söker en erfaren och smaksäker kock till det ordinarie arbetslaget på 3 personer som ska ersätta en tjänstledighet (1 år) på ungefärlig omfattning 80% på årsbasis med något högre omfattning på skolans terminstid och mer ledigt på loven. Denna tjänst omfattar även helgarbete var tredje helg.
Vi söker även flera kandidater som kan lära sig alla rutiner i köket så att de kan gå in för ordinarie personal vid frånvaro. Det innebär i huvudsak timvikariat, men en person kan få jobba löpande på en ungefärlig omfattning på 40% på årsbasis. Dessa kandidater kan även vara aktuella att kalla in när det behövs förstärkning för olika cateringuppdrag.
Vi söker även fler vikarier som kan gå in och stötta med enklare uppgifter som disk och städ och assistans till våra kockar samt personal som är intresserade av att jobba extra med servering till fester, bröllop, begravning eller andra aktiviteter. Serveringserfarenhet är en fördel men även mindre erfarna kan läras upp.
Det finns stora möjligheter och stor frihet att påverka och bidra till utveckling av verksamheten.

Publiceringsdatum
2015-03-24

Utbildning och erfarenhet
Vi söker erfaren kockpersonal med god kompetens, kärlek till matlagning och bra råvaror, ett brinnande engagemang, hög samarbetsförmåga och stort kundfokus. Personal skall ha kockutbildning på gymnasienivå samt minst tre års erfarenhet gällande arbete i restaurang/storhushåll. Erfarenhet och utbildning för att laga mat till äldre samt barn i skola och förskola, specialkost och olika allergier är fördelaktigt och goda kunskaper gällande SNR, ESS, SKL, samt gällande livsmedelslagstiftning.
För timvikarier som ska stötta med enklare uppgifter samt servering är krav på utbildning och erfarenhet lägre men ändå en stor fördel i konkurrens med andra kandidater. Här är personliga egenskaper, god arbetsmoral, samarbetsförmåga och effektivitet extra viktigt.
Det är även önskvärt med erfarenhet från att jobba på restaurang för att på de sätt som går kunna förmedla restaurangkänsla till både barn och äldre på ett sätt som inte alltid är vanligt i dessa verksamheter. De som anställs ska vilja göra det lilla extra för att förhöja upplevelsen för kunden. De kockar som anställs ska ha en vilja att tillföra sina kompetenser till matverksamheten samt driva, utveckla förbättra densamma och skapa något utöver det vanliga. Vi ska få kundnöjdhet genom kvalité, innovation och proffsigt kundbemötande.

Arbetstider och omfattning
Visstidsanställning 6 månader eller längre
Heltid/Deltid
Vikariatstjänster i varierande omfattning. Tjänstledigheten på 80% omfattning är satt på ett år. .Timvikariat/Deltid. Provanställning tillämpas på fasta tjänster.

Tillträde
Denna tjänst förväntas vara tillsatt under april

Ersättning
Fast månads- vecko- eller timlön
Fast månadslön på vikariat för tjänstledighet och timlön för övriga tjänster. Övriga villkor diskuteras i samband med anställningsintervju

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2015-04-10
Ansökan önskas helst digitalt via email. Förbered för att kunna lämna referenser och dokument som kan styrka de kompetenser, erfarenheter och andra goda kvalitéer redan vid ansökan eller intervju. Vi vill ha en beskrivning av den sökandes ambitioner och drömmar om den matverksamhet som den sökande vill bidra till att utveckla.
Ansökan kan skickas till e-postadress: daniel@guldkantvirestad.se

Kontakt
Daniel Uppsäll, 0722-170785 daniel@guldkantvirestad.se

Företag
Guldkant Virestad AB

Adress
Guldkant Virestad AB
Stubbalycke
34373 VIRESTAD

Kontorsadress
Pehr hörbergsvägen 14

Övriga kontaktuppgifter
Telefonnummer: 0722-170785
E-postadress: daniel@guldkantvirestad.se

Jobbnummer
2218332

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Guldkant Virestad AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Guldkant Virestad AB: