Kock
Fyrishov AB / Kockjobb / Uppsala
2012-06-01
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kock" (publicerad 2022-09-12) ⬅️
Visa alla kockjobb i Uppsala,
Östhammar,
Sigtuna,
Österåker,
Håbo eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fyrishov AB i Uppsala Fyrishov - möjligheternas arena
Fyrishov är Sveriges mest besökta arena och femte största besöksmål. Verksamheten består av bad, sport, event, möten och rekreation. Arenan omfattar dels idrottshallar för idrott, mässor, möten, event och specialutrustade idrottshallar samt en badanläggning med äventyrsbad, simhall med 50-meters bassäng, undervisnings- och träningsbassäng samt relaxavdelning med gym. Utomhus finns ett stort sommarbad med två bassänger och ett bastulandskap som kan bokas året om. I anslutning ligger Fyrishovs stugby med 38 stugor, campingplats och ett område med sommaridrotter. På arenan finns restaurang och serveringar. Bolagets verksamhet omfattar även drift av Gottsundabadet med 25-metersbassäng, barnbassäng och gym. All verksamhet har öppet alla dagar året runt. Fyrishov AB har flera olika koncept i sin varukorg ex vis; Sommarpasset och Tävlingsstaden. Fyrishov AB är ett kommunägt aktiebolag som ingår i kommunkoncernen Uppsala Stadshus AB. Läs mer på
www.fyrishov.seKOCK
Som medarbetare på Fyrishov ska du tycka om att ge bra och snabb service, kunna hantera ett ständigt flöde av aktiviteter i verksamheten och ha ett vänligt kundbemötande. Du har god samarbetsförmåga, hög stresstålighet och god social kompetens. Arbetstiden är förlagd efter verksamhetens behov och öppethållandetider; måndag-söndag, dagtid / kvällar / helger. För att arbeta hos oss ska du vara över 18 år. Det är till din fördel om du kan flera språk än svenska och engelska samt om du har körkort. Att du är intresserad av sport, motion och hälsa tar vi för givet.
Fyrishov AB söker dig som vill arbeta som kock på en av landets ledande besöksarenor inom avdelning Mat & Dryck.
Vi söker dig som är kreativ i köket och älskar matlagning och vill vara en aktiv del av ett dynamiskt team. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:
• Beredning och tillagning av lunchrätter, la carte och enklare varma och kalla rätter.
• Medverka i standard- och konceptutvecklingen på avdelningen och framförallt att säkerställa produktion av fastställda standards och koncept.
• Svara för skötsel/hygien och egenkontroll.
• Kundservice till våra besökare/kunder. Både internt och externt.
• Övriga inom avdelningen förekommande arbetsuppgifter.
För att klara detta krävs att du har en gedigen utbildning och minst 2 års erfarenhet från lunch, la carte matlagning och arbete med egenkontroll . Du bör också ha erfarenhet av evenemangs och catering matlagning, kunskap inom näringslära och specialkost.
Publiceringsdatum2012-06-01Arbetstider och omfattningVisstidsanställning 3 - 6 månader
Heltid
Tjänsten är en visstidsanställning tom. 120831, med möjlighet till förlängning.
TillträdeOmgående
ErsättningFast lön
Så ansöker duDin ansökan vill vi ha senast 15 Juni. Ansökningarna behandlas löpande.
Frågor till Avdelningschef Annki Nielsen gör du via mail:
annki.nielsen@fyrishov.seVänligen ange referenser i din ansökan som lämnas digitalt via Fyrishovs hemsida under rubriken Lediga jobb.
Klicka på denna länk för att göra din ansökanAnsökan kan tyvärr inte göras via e-post.
FöretagFyrishov AB
AdressFyrishov AB
Idrottsgatan 2
75333 UPPSALA
KontaktuppgifterTelefonnummer: 018-7274950
Faxnummer: 018-7274553
Jobbnummer 1261870
Observera att sista ansökningsdag har passerat.