Kock
Radisson Blu Scandinavia Hotel / Kockjobb / Göteborg
2011-04-01
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kock" (publicerad 2019-04-12) ⬅️
Visa alla kockjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Radisson Blu Scandinavia Hotel i Göteborg Radisson Blu Scandinavia Hotel består utav 349 rum och med restaurangverksamhet som består av; frukost, a la carte, festvåning samt bar och room-service. Med inriktning på internationellt kök..
Vi söker: Kock
HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER:
Alla relevanta arbetsuppgifter som förekommer i ett kök.
VAD VI KRÄVER AV DIG:
Den vi söker skall ha rätt attityd, vilket innebär mycket god samarbetsförmåga och positiv attityd gentemot gäster och medarbetare, 100% "Yes I Can" attityd. Vi vill att du är diplomerad kock från en restaurangskola och har 2 års dokumenterad yrkesvana. Du skall vara en kreativ, stresstålig person med flexibilitet och kvalitetsmedvetenhet. Arbetar självständigt
Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
VI ERBJUDER:
Ett utmanande arbete på ett internationellt hotell i ständig utveckling
Publiceringsdatum2011-04-01Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid
Oregelbundna arbetstider
TillträdeTillträde enlig överenskommelse
ErsättningFast lön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2011-04-15
Skriftlig ansökan med detaljerad CV och 2 referenser obligatoriska skickas senast den 15.4 till: Executive Chef Philippe Louarn, Radisson Blu Scandinavia Hotell, Box 288, 401 24 Göteborg.
MÄRK KUVERTET: KOCK
Ansökan kan skickas till e-postadress: Philippe.Louarn@Radissonblu.com
FöretagRadisson Blu Scandinavia Hotel
AdressRadisson Blu Scandinavia Hotel
P O Box 288
40124 GÖTEBORG
KontorsadressS Hamngatan 59
KontaktuppgifterTelefonnummer till arbetsgivaren saknas i denna annons.
Jobbnummer 891739
Observera att sista ansökningsdag har passerat.