Kock

Piren 1 / Kockjobb / Strömstad
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Strömstad, Tanum, Dals-Ed, Munkedal, Bengtsfors eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Piren 1 i Strömstad

Piren 1 är en anläggning belägen mitt på torget i centrala Strömstad.
Det är en anläggning med 3 enheter under samma tak.
Glasseria, fast food och bistro.
Bistron har 30 plaster inne och lika många på terrassen.
Där serveras en enkel meny för var mans smak och är också ett alternativ för de som bara vill ha en fika.
I fastfood enheten serverar vi traditionell gatuköksmat med ca 1000 - 1500 portioner per dag..
Glasserian har alla sorter alternativ av glass, där serveras det ca 1000 - 1100 portioner per dag.
Det är periodvis under dagen ganska stressigt och alla måste jobba i teamet.
Man har sin bestämda station men måste också vara beredd att hjälpa till på andra stationer om det behövs.
Vi söker följande inför säsongen 2011 perioden midsommar - mitten av augusti
Vissa av tjänsterna har startdatum i början av juli. Vissa utbildningsdagar kommer att hållas som är obligatorisk närvaro på.
Vi ser helst att du kan jobba hela perioden.
Fyllda 20 år Erfarenhet av både varm och kallkök krävs
Eget boende krävs då vi inte har möjlighet att tillhandahålla detta.

Publiceringsdatum
2011-01-19

Arbetstider och omfattning
Visstidsanställning 11 dagar - 3 månader
Heltid/Deltid
Under sommaren

Ersättning
Timlön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2011-03-31
Ansökan skickas till
Kungstrappan
Norra Linn gatan 2 B
452 31 STRÖMSTAD
Märk kuvertet med jobbansökan
Ansökan kan skickas till e-postadress: anette@furholmen.com

Kontakt
Anette Andersson tel 0706-273053 telefontid mellan 1600-1800

Företag
Piren 1

Adress
Piren 1
Norra Linnégatan 2 B
45231 STRÖMSTAD

Kontaktuppgifter
Telefonnummer: 0526-60600
Faxnummer: 0526-26366

Jobbnummer
826003

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Piren 1

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Piren 1: