Kock

Hotel AB Bastionen / Kockjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Göteborg, Mölndal, Partille, Kungälv, Lerum eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Hotel AB Bastionen i Göteborg

Noot är en restaurang som lagar nynordisk mat baserad på närodlade råvaror i säsong. Hållbarhet, närodlat, zero waste och i säsong är ord vi lever efter. Det är inte fine dining även om vi är ambitiösa i restaurangupplevelsen vi vill förmedla. Detta gäller allt från vinlista och mat men givetvis även servicenivån. Tanken är en prisvärd och intressant meny.



Vi söker en kock som vill vara med i vårt team och göra våra gästers upplevelse till något utöver det vanliga.

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER:
Alla relevanta arbetsuppgifter som förekommer i ett kök.

VAD VI KRÄVER AV DIG:

Den vi söker skall ha en mycket god samarbetsförmåga och ha positiv attityd gentemot gäster såväl som medarbetare. Vi vill att du är diplomerad kock från en restaurangskola och/eller har 3 års dokumenterad yrkesvana. Ett brinnande intresse för lokala råvaror och det hållbara, vara flexibel och besitta kvalitetsmedvetenhet men framför allt vara passionerad och vilja utvecklas!



Goda kunskaper i svenska eller engelska.

VI ERBJUDER:
Anställning på ett internationellt hotell.
Goda utvecklingsmöjligheter, ett flertal personalförmåner samt friskvårdsbidrag.
Kollektivavtal
Anställningen är en tillsvidareanställning 100%
Oregelbundna arbetstider
Tillträde enligt överenskommelse

RADISSON BLU SCANDINAVIA HOTEL
Med bästa läget i stan och en fantastisk personal levererar vi förstklassig service till våra gäster. Vårt mål är att vara Göteborgs bästa hotellarbetsplats. Vi är ett hotell med 355 hotellrum och sviter, bar & restaurang, stor konferensavdelning och fantastiska publika ytor. Vi hoppas du vill vara en del av det nya Radisson.

Ersättning
Fast

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2024-04-08
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
Hotel AB Bastionen (org.nr 556129-2037)

Arbetsplats
Radisson Blu Scandinavia Hotel

Kontakt
Food & Beverage Manager
Daniel Rodriguez
daniel.rodriguez@radissonblu.com
0702298088

Jobbnummer
8521626

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

                   

Prenumerera på jobb från Hotel AB Bastionen

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Hotel AB Bastionen: