Kock
Hotel AB Bastionen / Kockjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Hotel AB Bastionen i Göteborg Noot är en restaurang som lagar nynordisk mat baserad på närodlade råvaror i säsong. Hållbarhet, närodlat, zero waste och i säsong är ord vi lever efter. Det är inte fine dining även om vi är ambitiösa i restaurangupplevelsen vi vill förmedla. Detta gäller allt från vinlista och mat men givetvis även servicenivån. Tanken är en prisvärd och intressant meny.
Vi söker en kock som vill vara med i vårt team och göra våra gästers upplevelse till något utöver det vanliga.
HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER:
Alla relevanta arbetsuppgifter som förekommer i ett kök.
VAD VI KRÄVER AV DIG:
Den vi söker skall ha en mycket god samarbetsförmåga och ha positiv attityd gentemot gäster såväl som medarbetare. Vi vill att du är diplomerad kock från en restaurangskola och/eller har 3 års dokumenterad yrkesvana. Ett brinnande intresse för lokala råvaror och det hållbara, vara flexibel och besitta kvalitetsmedvetenhet men framför allt vara passionerad och vilja utvecklas!
Goda kunskaper i svenska eller engelska.
VI ERBJUDER:
Anställning på ett internationellt hotell.
Goda utvecklingsmöjligheter, ett flertal personalförmåner samt friskvårdsbidrag.
Kollektivavtal
Anställningen är en tillsvidareanställning 100%
Oregelbundna arbetstider
Tillträde enligt överenskommelse
RADISSON BLU SCANDINAVIA HOTEL
Med bästa läget i stan och en fantastisk personal levererar vi förstklassig service till våra gäster. Vårt mål är att vara Göteborgs bästa hotellarbetsplats. Vi är ett hotell med 355 hotellrum och sviter, bar & restaurang, stor konferensavdelning och fantastiska publika ytor. Vi hoppas du vill vara en del av det nya Radisson.
Ersättning Fast
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2024-04-08
Klicka på denna länk för att göra din ansökan Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Hotel AB Bastionen (org.nr 556129-2037)
Arbetsplats Radisson Blu Scandinavia Hotel
Kontakt Food & Beverage Manager
Daniel Rodriguez
daniel.rodriguez@radissonblu.com 0702298088 Jobbnummer 8521626
Observera att sista ansökningsdag har passerat.