Kock, 2 st
Region Gotland, Köksområde Visby 3 / Chefsjobb / Gotland
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Gotland,
Västervik,
Valdemarsvik,
Oskarshamn,
Borgholm eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Region Gotland, Köksområde Visby 3 i Gotland Som en del av Region Gotland utvecklar och erbjuder serviceförvaltningen effektiva tjänster inom ekonomi, HR, IT, telefoni, städ, transport, varu- och måltidsförsörjning samt medborgarservice. Våra cirka 530 medarbetare månar om kvalitet och service gentemot våra kunder, vilka i huvudsak är regionens andra förvaltningar.
Regionens måltidsförsörjning söker nu två kockar till Norrbacka skolans tillagningskök. Köket är ett av 27 tillagningskök inom Region Gotland. Skolrestaurangen tillagar ca 600 portioner, en del serveras på plats och resten distribueras till en annan skola och förskolor inom området. I Norrbacka köket arbetar en 1:e kock, två kockar och ett köksbiträde.
Publiceringsdatum2016-11-03ArbetsuppgifterUtifrån direktiv och riktlinjer planera, producera, paketera, leverera och servera mat och måltider med kvalitet på ett ekonomiskt och rationellt sätt. Syftet med funktionen är att möjliggöra leverans till medborgare av mat och måltider med god kvalitet i form av säker, näringsriktig, varierad och hållbar mat och måltider med tilltalande smak och presentation samt med en god service för trivsam miljö.
• Arbeta med planering, produktion, paketering, leverans, servering och efterarbete
• Beställa råvaror och andra förbrukningsvaror till det egna produktionsköket och till de enheter som produktionsköket levererar måltider till görs enligt beslutade rutiner
• Kund och brukarkontakt med hög service
• Arbeta i enlighet med uppdrag, beslutade rutiner och riktlinjer
• Aktivt bidra till ständiga förbättringar och utveckling av hela måltidsprocessen så som service och kvalitet
• Följa regelverket, t ex tillse efterlevnaden av egenkontrollprogrammet, verksamhetssystem och maskininstruktioner.
• Delta i arbetsrotation inom kök, köksområde och avdelning
• Stödja enhetschef i uppföljning
• Vara behjälplig med vikarieanskaffning
• Vid behov, på uppdrag av chef, delta i projekt och utvecklingsarbeten
• Stöd till enhetschef
• Kund- och gästkontakt
KvalifikationerVi söker dig som har tydligt kundfokus och kan tillföra nytänk och engagemang till vår verksamhet. Vi ser gärna att du har en dokumenterad restaurangutbildning, 3-årigt gymnasium inriktning restaurang och måltidsservice eller KY-utbildning eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer är likvärdig.
Då inriktningen är att öka ekologiskt, närproducerat och att mer lagas från grunden så är kunskaper om råvaror och dess användande i matlagning och olika matlagningsmetoder önskvärt. Kunskap om egenkontrollprogram, datorvana, ekonomi och specialkoster.
Du är en person som kan se helheten och kan utveckla och inspirera arbetskamraterna för förbättring och utveckling av verksamheten.
Körkort erfordras.
ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på
www.gotland.com/levaInför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Varaktighet, arbetstid
Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-01-07 .
ErsättningEnligt avtal.
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2016-11-27
Ange följande referens när du ansöker: A622517
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktSofie Leksäther 0498-269504
FöretagRegion Gotland, Köksområde Visby 3
AdressRegion Gotland, Köksområde Visby 3
Region Gotland
62181 Visby
KontorsadressVisborgsallén 19 Visby
Jobbnummer 3140861
Observera att sista ansökningsdag har passerat.