Kock

Region Gotland, Köksområde 1 / Chefsjobb / Gotland
2018-12-18
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kock" (publicerad 2019-05-09) ⬅️


Visa alla chefsjobb i Gotland, Västervik, Valdemarsvik, Oskarshamn, Borgholm eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Region Gotland, Köksområde 1 i Gotland

Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 700 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet.

Måltiderna inom Region Gotland är en viktig del av skolan, förskolan äldreomsorgen och sjukvården. Med kompetens om och leverans av mat och måltider bidrar avdelningen till att verksamheterna skapar goda livsvillkor, en hälsofrämjande hälso- sjukvård och en god, likvärdig och hälsofrämjande lärmiljö. Måltiderna bidrar till att skapa värde för medborgarna. Varje dag planerar, tillagar, levererar och i vissa fall serverar Avdelning Måltid cirka 11 000 portioner mat till barn och elever i förskolor och skolor, till brukare inom äldreomsorgen samt till patienter inom hälso- och sjukvården.

Solklintsköket kök är ett produktionskök i Slite för skola, förskola och äldreboende samt kylda portioner till hemmaboende. Servering i matsal till ca 270 elever.
Vi söker nu två kockar, alternativt en kock och ett köksbiträde som vikarier till 31 augusti eller 31 maj.


Publiceringsdatum
2018-12-18

Arbetsuppgifter
Utifrån direktiv och riktlinjer planera, producera, paketera, leverera och servera mat och måltider med kvalitet på ett ekonomiskt och rationellt sätt.

Syftet med uppdraget är att möjliggöra leverans av mat och måltider till våra medborgare, detta med god kvalitet genom säker, näringsriktig, varierad och hållbar kost. Likaså med tilltalande smak och hög service i form av en god presentation i trivsam miljö.

Arbetet innebär:
• Planering, produktion, paketering, leverans, servering och efterarbete
• Beställa råvaror och andra förbrukningsvaror till det egna produktionsköket och till de enheter som produktionsköket levererar måltider till görs enligt beslutade rutiner
• Kund och brukarkontakt med hög service
• Att arbeta i enlighet med uppdrag, beslutade rutiner och riktlinjer
• Att aktivt bidra till ständiga förbättringar och utveckling av hela måltidsprocessen så som service och kvalitet
• Att följa regelverket, t ex tillse efterlevnaden av egenkontrollprogrammet, verksamhetssystem och maskininstruktioner.
• Att delta i arbetsrotation inom kök, köksområde och avdelning
• Att stödja enhetschef i uppföljning
• Att vara behjälplig med vikarieanskaffning
• Att vid behov, på uppdrag av chef, delta i projekt och utvecklingsarbeten
• Stöd till enhetschef


Kvalifikationer
Vi söker dig som har tydligt kundfokus och kan tillföra nytänk och engagemang till vår verksamhet. Vi ser gärna att du har en dokumenterad restaurangutbildning, 3-årigt gymnasium inriktning restaurang och måltidsservice eller KY-utbildning eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer är likvärdig.

Då inriktningen är att öka ekologiskt, närproducerat och att mer lagas från grunden så är kunskaper om råvaror och dess användande i matlagning och olika matlagningsmetoder önskvärt. Kunskap om egenkontrollprogram, datorvana, ekonomi och specialkoster.

Du är en person som kan se helheten och kan utveckla och inspirera arbetskamraterna för förbättring och utveckling av verksamheten.

Körkort erfordras.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/leva

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Varaktighet, arbetstid
Deltid. syssgrad 85-88% Tidsbegränsad anställning Tillträde 2019-02-01 med varaktighet tom 2019-08-31 med möjlighet till förlängning

Ersättning
Enligt avtal.

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2019-01-06
Ange följande referens när du ansöker: A837572
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Kontakt
Kristina Björkander 0498-269468, 0704477369

Företag
Region Gotland, Köksområde 1

Adress
Region Gotland, Köksområde 1
Region Gotland
62181 Visby

Kontorsadress
Visborgsallén 19 Visby

Jobbnummer
4517034

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Region Gotland, Köksområde 1

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Region Gotland, Köksområde 1: