Kock

Yasuragi / Optikerjobb / Nacka
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla optikerjobb i Nacka, Kristinehamn, Karlskoga, Storfors, Lekeberg eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Yasuragi i Nacka, Stockholm eller i hela Sverige

Yasuragi Hasseludden söker Kockar

Yasuragi Hasseludden söker kockar till våra kök med japanska inriktningar. Vi söker dig som brinner för att laga mat med passion och glädje.

Kock Vi söker förstärkning till vårt japanska kök. Den japanska maten är vår kultur och utvecklas hela tiden. Vill du vara med på den resan och vara delaktig att skapa nya spännande japanska rätter som tar Yasuragi till nya höjder.

Teppanyakikock Att arbeta som Teppanyakikock är en konst och passar kocken som trivs att röra sig bland sina gäster i matsalen. Din arbetsplats är ditt stekbord i matsalen där du har gästerna framför dig och tillagar maten inför deras ögon. Upplev samspelet mellan gästerna och dig som kock. Stilla gästernas nyfikenhet inom den japanska matkulturen och bli en del av vårt stolta team.



Du som söker ska ha följande grundläggande egenskaper och erfarenheter:

• Restaurangskola eller relevant arbetslivserfarenhet 3-5 år

• Kunskap om japansk/ asiatisk matlagning är meriterande

• Visar passion och glädje inför yrket

• Social och trivs bland gäster

• Stresstålig

• Tar ansvar och agerar

• Behärska svenska och engelska obehindrat i tal och skrift

Låter någon av dessa tjänster som något för dig?

Ansök genom att maila assisterande F&B Manager Christer Ekelund på christer.ekelund@yasuragi.se

Varaktighet, arbetstid
• -

Publiceringsdatum
2018-11-05

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2019-01-31
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Yasuragi

Adress
Yasuragi
Hamndalsvägen 6
13281 Saltsjö-Boo

Kontorsadress
Hamndalsvägen 6

Jobbnummer
4439885

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Yasuragi

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Yasuragi: