Kock
Region Värmland, Kyrkeruds folkhögskola / Chefsjobb / Årjäng
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Årjäng,
Eda,
Arvika,
Bengtsfors,
Åmål eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Region Värmland, Kyrkeruds folkhögskola i Årjäng,
Arvika,
Säffle,
Karlstad eller i
hela Sverige Region Värmland är en regional utvecklingsorganisation. Vi skapar förutsättningar för en hållbar tillväxt i Värmland. Det är självklart för alla medarbetare på Region Värmland att bemöta alla respektfullt, motverka diskriminering och arbeta integrerat med jämställdhets- och jämlikhetsfrågor. Vi värdesätter mångfald och arbetar för att vår arbetsplats kännetecknas av ett öppet och tillåtande klimat där varje medarbetares individuella förutsättningar och kompetens tas tillvara.
Vårt arbete utgår alltid från vår värdegrund och ledorden lyhördhet, handlingskraft och kompetens.
Publiceringsdatum2017-09-26ArbetsuppgifterKyrkeruds folkhögskola har nu en ledig tjänst som kock. Tjänsten passar dig som är serviceinriktad, gillar ett högt arbetstempo och varierande arbetsuppgifter.
Som kock på Kyrkeruds folkhögskola ansvarar du för skolans kök och för att utveckla teamet i köket med fokus på serviceanda och lagarbete. I arbetsuppgifterna ingår också att ansvara för den dagliga ledningen av arbetet i köket såväl operativt som ekonomiskt och kvalitetsmässigt. Du arbetar med att ta fram näringsrika och variationsrika menyer genom prismedvetna val. Din arbetsplats kommer att vara på Kyrkeruds folkhögskola i Årjäng där du ingår i ett team på fyra personer.
Kyrkeruds folkhögskola är en av Region Värmlands fem skolor och ligger vid sjön Västra Silen, tre kilometer utanför värmländska Årjäng. Det finns även en filial i Säffle. Skolan har ett varierat kursutbud och är känd för sina utbildningar inom konst. Den konstnärliga profilen genomsyrar alla skolans utbildningar.
Skolan har verksamhet fördelad över större delen av året och har ett internat där eleverna har helpension. Region Värmlands folkhögskolor är miljödiplomerade. Vi vill därför arbeta aktivt för att till exempel minimera matsvinn samt utveckla utbudet av etiska och ekologiska råvaror.
KvalifikationerVi vill att du har:
• Kockutbildning eller liknande utbildning/erfarenhet vilken arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
• Goda kunskaper i specialkost som exempelvis vegansk och vegetarisk kost samt har ett kreativt och nytänkande förhållningsätt till mat.
• Goda kunskaper i gastronomi, näringslära, köksekonomi och svinn inom kök.
• Förmågan att planera, leda och strukturera arbetet effektivt samtidigt som du kan hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar.
• Goda kunskaper i livsmedelshygien och HACCP.
• Lösningsfokus i alla dagliga utmaningar och vana av högt arbetstempo.
• Goda kunskaper i svenska och engelska.
• Förmågan att vara uppmärksam och lyhörd samt kan inspirera och stötta andra.
• God datorvana och goda kunskaper i Officepaketet
• B-körkort
ÖVRIGT
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av ytterligare jobbannonser.
Varaktighet, arbetstid
Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 .
ErsättningMånadslön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-10-22
Ange följande referens när du ansöker: A717720
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktBirgitta Sparre
birgitta.sparre@regionvarmland.se 0573-13354
FöretagRegion Värmland, Kyrkeruds folkhögskola
AdressRegion Värmland, Kyrkeruds folkhögskola
67291 Årjäng
65115 Karlstad
Kontorsadress65115 Karlstad
Jobbnummer 3719151
Observera att sista ansökningsdag har passerat.