Kock
Söderhamns kommun, Kultur- & samhällsutvecklingsförvaltningen / Kockjobb / Söderhamn
2014-09-10
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kock" (publicerad 2014-11-27) ⬅️
Visa alla kockjobb i Söderhamn,
Bollnäs,
Hudiksvall,
Ockelbo,
Gävle eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Söderhamns kommun, Kultur- & samhällsutvecklingsförvaltningen i Söderhamn Kultur- och samhällsutvecklingsförvaltningen ser till att söderhamnarnas vardag fungerar. Du kan hitta oss i skärgården, på gator och vägar, på teatern eller biblioteket, på våra fritidsanläggningar, i våra kök och matsalar eller i någon av stadens alla parker. Vi är mer än 250 medarbetare som arbetar för att erbjuda attraktiva livsmiljöer och ett rikt utbud av aktiviteter.
Köket på Hedbacka vård- och omsorgsboende i Söderala är ett toppmodernt kök som öppnade våren 2014 efter en omfattande totalrenovering. Här lagar vi mat för de boende på Hedbacka och till Söderhamns Dagliga Verksamheter.
Vi har ett stort engagemang och en omsorg i arbetet med mat för äldre, och i den mat vi tillagar används en stor del lokalt producerade livsmedel.
För de ca 50 boende tillagas frukost, lunch och middag veckans alla dagar. Under hösten introduceras även ett alternativrättssystem.
För de dagliga verksamheterna tillagas ca 100 portioner lunch måndag-fredag.
Tjänsten är direkt underställd kostavdelningens områdeschef för västra området
Publiceringsdatum2014-09-10ArbetsuppgifterI arbetet ingår att förbereda och tillaga mat, inklusive specialkoster, samt att i viss omfattning delta i arbetet med inköp av livsmedel m.m. Verksamheten använder ett webbaserat kostdata - och inköpsystem samt ett webbaserat egenkontroll program. Alla övriga förekommande köksuppgifter ingår såsom packning för utskick, disk, städ m.m. Arbetet innebär helgtjänstgöring med ensamarbete.
KvalifikationerVi söker Dig med positiv attityd och ett stort engagemang och omsorg i arbetet med mat för äldre.
Då denna tjänst innebär både ensamarbete och arbete i grupp, läggs stor vikt på din förmåga till egenansvar men också förmåga att samarbeta.
Noggrannhet och ordningssinne men även flexibilitet är viktiga egenskaper. Vi ser att du tar egna initiativ, utifrån ditt uppdrag
Storköksutbildning på gymnasienivå/minst ettårig kockutbildning och med goda kunskaper och erfarenhet av tillagning av specialkoster samt verifierad aktuell livsmedelshygienutbildning är ett krav. Erfarenhet av arbete med webbaserade system är meriterande.
ÖVRIGT
Söderhamns kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Arbetstider och omfattningHeltid. Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: Efter överenskommelse.
ErsättningMånadslön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2014-09-28
Ange följande referens när du ansöker: KUS/2014/0155
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktRose-Marie Sandberg, Områdeschef 0270-73379, 070-1906607
Sonia Persson, Kostchef 0270-75036, 070-2358921
Åsa Bergstedt, Bitr. kostchef 0270-75409, 070-1913899
Facklig kontaktBarbro Andersson, Kommunal 0270-75669, 070-6212510
FöretagSöderhamns kommun, Kultur- & samhällsutvecklingsförvaltningen
AdressSöderhamns kommun, Kultur- & samhällsutvecklingsförvaltningen
Söderhamn
82680 Söderhamn
KontorsadressVästra Storgatan 16-18 82680 Söderhamn
Jobbnummer 1992033
Observera att sista ansökningsdag har passerat.