Kock
JA mat i Klövsjö AB / Kockjobb / Berg
2014-04-24
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kock" (publicerad 2015-04-02) ⬅️
Visa alla kockjobb i Berg,
Strömsund,
Åre,
Vilhelmina,
Storuman eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos JA mat i Klövsjö AB i Berg Publiceringsdatum2014-04-24Beskrivning av verksamhetenJA Mat i Klövsjö AB driver idag restaurangverksamheten på Hotell Klövsjöfjäll, vid Klövsjö skidområde strax utanför Klövsjö i Bergs kommun. I verksamheten finns en del cateringuppdrag och från sommaren 2014 även sommarrestaurangen Fäbokrogen vid Klövsjö/Vemdalens golfbana.
Dina arbetsuppgifterVill ni arbeta i storslagen jämtländsk miljö i ett av de ledande resmålen i destination Vemdalen? Har ni ett genuint intresse för matlagning, teamarbete och gillar högt tempo? Då vill vi att ni kontaktar oss omgående!
Som kock hos oss kommer ni arbeta i ett team där gästen sätts först, där service och ett gemensamt arbete för en minnesvärd upplevelse är av vikt.
Ni kommer tillaga allt ifrån svensk husmanskost, varierande A la carte, buffer samt fest och cateringmåltider.
Utbildning och erfarenhetNi som söker bör ha kockutbildning inom hotell och restaurang eller minst 3-års erfarenhet, ett brinnande intresse för yrket samt en kärlek för mat. Vi ser att ni är noggrann i köksarbetet, är social, självgående, stresstålig och vill vara med att utforma verksamheten till något extra.
Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid
Arbetstiden är dagtid/kvällstid både vardagar och helger. Flexibilitet är därför ett måste.
ErsättningFast lön
Enligt överenskommelse.
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2014-05-31
Ansök via e-post.
Ansökan kan skickas till e-postadress:
rikard@klovsjofjall.seKontaktRikard Backskog 072-2235353
rikard@klovsjofjall.seFöretagJA mat i Klövsjö AB
AdressJA mat i Klövsjö AB
Skansmovägen 2 F
84031 ÅSARNA
KontorsadressSkansmovägen 2 F
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer: 070-3588541
Jobbnummer 1851063
Observera att sista ansökningsdag har passerat.