Kitchen Supervisor

Clarion Collection Hotel Kompaniet / Kockjobb / Nyköping
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Nyköping, Oxelösund, Trosa, Gnesta, Flen eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Clarion Collection Hotel Kompaniet i Nyköping

Clarion Hotel är mer än bara ett hotell. Vi tar vara på varje detalj och skapar mötesplatser som gör livet lite bättre för våra gäster. Hos oss är gästerna där det händer. Tätt intill stadens puls.

Vi har pulserande Living Room, Fun Dining signerat Top Chef Marcus Samuelsson, mötesplatser med small talk och big business, en lättare kvällsmåltid hos Collection och de mest passionerade medarbetarna.

Clarion Hotel har 77 hotell i Norden med perfekt läge, från våra vibrerande cityhotell, till hotellpärlorna Clarion Collection. Hos Clarion Hotel skall gästerna få uppleva något mer än bara en övernatting.

Clarion Living. Not Just Staying

Clarion Hotel är en del av Nordic Choice Hotels, Nordens mest expansiva hotellkoncern. Alla våra hotell är miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Vi är på jakt efter en ny servicestjärna till vår mötesplats på Clarion Collection Hotel Kompaniet. Den här gången söker vi dig som vill arbeta som Kitchen Supervisor. Vi vill att du har utbildning som kock eller bred erfarenhet från matlagning. Tjänsten är på 80 % med god möjlighet till extrapass vid intresse.

På Clarion Collection Hotel Kompaniet arbetar vi med ett koncept där frukostbuffé och Tonight's Special ingår för alla gäster på hotellet. Vi erbjuder vällagad mat med bra råvaror och ofta är det vår väldigt omtycka kvällsmåltid som gör att gästerna väljer att bo hos oss om och om igen. Utöver det vill vi fortsätta utveckla hotellet som den naturliga mötesplatsen i Nyköping och vi söker nu en servicestjärna till köket som vill vara en del av och driva utvecklingen tillsammans med kollegorna. Som Kitchen Supervisor blir nyckelperson i vårt kök och du arbetar nära vår Restaurant Manager och fungerar som en supervisor på avdelningen. Du ansvarar bland annat för matlagning och beställningar. För oss är det viktigt att du är ansvarstagande, en lagspelare och har en positiv inställning. Du pratar och förstår svenska.

I tjänsten ingår bland annat följande

• Daglig drift och ansvar av matlagningen i köket (förberedelse och produktion av frukostbuffé, konferensmåltider och kvällsbuffé)
• Driva, planera och organisera arbetet i köket tillsammans med Restaurant Manager
• Beställningar av varor och lagerhållning
• Inventering vid månadsskifte
• Varierad arbetstid både dag och kväll beroende på hotellets drift
• Schemalagt arbete varannan helg
• Löpande uppföljning av gästnöjdhet

Tjänsten rapporterar till avdelningschefen Restaurant Manager. På Kompaniet arbetar vi mycket över avdelningarna och som Kitchen Supervisor förväntas du ta ett ansvar utöver din avdelning och driva samarbetet mellan avdelningarna.

Ansökningarna kommer att behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Så skynda att söka om detta är rätt för dig! Ansökningar tas emot i systemet nedan och för eventuella frågor ta kontakt med VD Johanna Hellström på 0739255247 eller johanna.hellstrom@choice.se.

Är du den personen vi söker? Välkommen med din ansökan!

Varaktighet, arbetstid
• -

Publiceringsdatum
2018-08-28

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2018-09-18
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Clarion Collection Hotel Kompaniet

Adress
Clarion Collection Hotel Kompaniet
Folkungavägen 1
61134 Nyköping

Kontorsadress
Folkungavägen 1

Jobbnummer
4315450

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Clarion Collection Hotel Kompaniet

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Clarion Collection Hotel Kompaniet: