Kallskänkschef till Gröna Lund

Gröna Lund / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Gröna Lund i Stockholm, Norrköping eller i hela Sverige

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 30 attraktioner, sex restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. 2015 hade Gröna Lund ca 1300 anställda under säsong och besöktes av ca 1,4 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Aquaria, Furuvik och Skara Sommarland.

Visst är vi kända för snirkliga berg-och-dalbanor, snurriga karuseller och lustiga hus. Men för många av våra gäster är god mat och dryck lika uppskattat som häftiga attraktioner. Varje dag serverar vi tusentals smakupplevelser från världens alla hörn. Nu har du möjlighet att arbeta i denna unika miljö som kallskänkschef på Gröna Lund.

Som Kallskänkschef hos oss ansvarar du för det kalla kökets leverans mot gäst genom att vara en viktig resurs i köket. En viktig del i ditt arbete är att medarbetarna trivs och utvecklas. I tjänsten ingår även arbete med allt ifrån beställningar och menyarbete till daglig arbetsledning, tidrapportering och bemanningsplanering. 

Till denna roll söker vi dig med stort intresse för mat och dryck och som tidigare har arbetat minst tre år i kallköket. Vi ser gärna att du har genomgått en restaurangutbildning, har tidigare ledarskapserfarenhet samt att du har konditor- och/eller bagarerfarenhet. Har du dessutom varit med och utvecklat menyer är det meriterande.

Precis som ett besök på Gröna Lund kantas jobbet av snabba vändningar, hög fart och många skratt - det är därför viktigt att du är lika flexibel som lösningsfokuserad. Du lockas av att vara en del av ett starkt engagerat team som kännetecknas av ett gott samarbete och nära till skratt.

Och som om inte det räckte ger ett jobb på Gröna Lund möjlighet att jobba med Jonas Dahlbom, en av Sveriges främsta kockar, som utvecklar nya spännande koncept inom mat och dryck. 

Denna anställning sträcker sig från 1 februari till slutet av december, med stor chans till förlängning.

Sista ansökningsdag är den 20 januari. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan via vår hemsida.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gröna Lunds kökschef Samuel Cabrera,  samuel.cabrera@gronalund.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Varaktighet, arbetstid
Heltid/ Ej specificerat

Publiceringsdatum
2016-01-12

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2016-01-20
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Kontakt
Rekrytering på, Parks and Resorts 010 708 94 00 rekrytering@parksandresorts.com

Företag
Gröna Lund

Adress
Gröna Lund
Lilla allmänna gränd 9
11521 Stockholm

Kontorsadress
Lilla allmänna gränd 9

Övriga kontaktuppgifter

Jobbnummer
2611080

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Gröna Lund

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Gröna Lund: