Kallskänka- Smörgåsberedning

Zetas Finsmakarens Trädgård / Kockjobb / Huddinge
2012-01-10
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kallskänka- Smörgåsberedning" (publicerad 2012-05-04) ⬅️


Visa alla kockjobb i Huddinge, Botkyrka, Stockholm, Salem, Ekerö eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Zetas Finsmakarens Trädgård i Huddinge, Ekerö, Helsingborg eller i hela Sverige

Zetas trädgårdscafé söker inför säsongen 2012 en kallskänka med smörgåsberedning som huvuduppgift.

Caféet är beläget i en handelsträdgård i Segeltorp. Vi har 20 sittplatser inomhus och 100 platser utomhus. Vi lägger stor vikt vid kvalitet och service! All mat och bakning sker från grunden.

Våra smörgåsar är matiga och gjorda med omsorg. Alla smörgåsröror tillverkas från grunden med hög kvalitet på råvaror.

Erfarenhet av liknande arbete är mycket meriterande.

Du bör vara stresstålig och självgående då du arbetar ensam. Vi ser även att du är punktlig och flexibel då vi under stora delar av säsongen har hög tillströmning av gäster. Du bör även vara kvalitetsmedveten och ha hög känsla för råvaror.

Tjänsten är 75%, dagtid och säsongen sträcker sig mellan 1 mars och 30 september. Under högsäsong finns chans till heltid. Helgarbete ingår.

Kolla gärna på www.zetas.se

Publiceringsdatum
2012-01-10

Arbetstider och omfattning
Visstidsanställning 6 månader eller längre
Heltid/Deltid
Säsongsarbete

Ersättning
Fast lön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2012-02-15
Märk din ansökan med "kallskänka"
Ansökan kan skickas till e-postadress: cafe@zetas.se

Företag
Zetas Finsmakarens trädgård

Adress
Zetas Finsmakarens trädgård
Blombacken2
14170 Segeltorp

Kontorsadress
Blombacken 2

Kontaktuppgifter
Telefonnummer: 08-6460391
E-postadress: cafe@zetas.se

Jobbnummer
1124241

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Zetas Finsmakarens Trädgård

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Zetas Finsmakarens Trädgård: