Kallskänka till nyöppnade Brasserie Sabis och Petite Sabis på So

Sabis AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Sabis AB i Stockholm, Solna, Lidingö, Huddinge, Botkyrka eller i hela Sverige

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 25 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

Sabis har i oktober 2019 öppnat en ny verksamhet i det nybyggda huset Solna United nära Mall of Scandinavia. Vi driver en restaurang, café och catering samt husets servicetjänster; såsom reception, städ, posttjänst och konferens. Sabis levererar catering till alla mötesrum i Solna United och på taket finns en VIP-våning. Teamet beräknas uppgå till 10-15 personer. Vi arbetar alltid efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

Om rollen
Nu söker vi en kreativ kallskänka till vårt team på Sabis Solna United! Enhetens mat- och dryckesdel består av produktionskök, lunchrestaurang, gästmatsalar, catering och café. Till avdelningen hör även provlagningskök för kunds räkning, VIP-våning på taket och flera konferensavdelningar med tillhörande catering.

I din roll som kallskänka lagar du mat i både det kalla och det varma köket. Du ansvarar för all matlagning i det kalla köket men arbetar även med den varma delen. Dina närmsta kollegor är köksmedarbetare, souschef, köksmästare och restaurangchef med restaurang- och cateringmedarbetare. Vi samarbetar över gränserna, tänker kvalitativt och har gästen i fokus. Hos oss är kundens upplevelse det som avgör. Hos oss ska alla gäster känna sig sedda och välkomna, att de kan lita på oss och att vi bidrar med glädje.

Publiceringsdatum
2019-11-12

Profil
Vi ser att du har erfarenhet från liknande verksamhet med minst 2 års erfarenhet av arbete i kallköket. I din roll håller du en hög nivå i hantverket, din smakprofil är bred med en hög experimentlusta och du har en vilja att överraska i smaker och serveringssätt. För dig är det viktigt att ha kul på jobbet. Du har ett arbetssätt som präglas av glädje, engagemang och driv!

Vi erbjuder dig

• En arbetsplats med tacksamma arbetstider och ett gott samarbete med kollegor
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• Du får möjlighet att utvecklas tillsammans med oss! Vi erbjuder utbildningar och uppmanar till intern rörlighet för att du ska kunna utvecklas hos oss
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda

Så ansöker du
Tillträde för tjänsten enligt överenskommelse. Tjänsten är på heltid och framförallt förlagt under dagtid men kvälls- och helgverksamhet kan förekomma. Har du frågor kring tjänsten kan du kontakta köksmästare Carolina Ekhult på mail carolina.ekhult@sabis.se. Varmt välkommen med din ansökan! Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varaktighet, arbetstid
• -

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2019-12-12
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Sabis AB

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
Sabis AB (org.nr 556165-9888)

Arbetsplats
Sabis

Jobbnummer
4952501

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Sabis AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Sabis AB: