Kallskänka på Gotland i sommar?

Tofta Strandpensionat / Kockjobb / Gotland
2015-03-26
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kallskänka på Gotland i sommar?" (publicerad 2016-03-09) ⬅️


Visa alla kockjobb i Gotland, Västervik, Valdemarsvik, Oskarshamn, Borgholm eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Tofta Strandpensionat i Gotland

Inför säsongen 2015 söker vi en kallskänka med positiv inställning, stort intresse för mat som gillar att arbeta i högt tempo.
Traditionella kallskänks-sysslor.

Vi välkomnar manliga sökanden för en jämnare könsfördelning.
Har du egen bostad på Gotland är det ett plus.

OBS! Glöm inte att tydligt ange vilken tjänst du söker och mellan vilka datum du kan arbeta.

Tofta Strandpensionat är ett sommaröppet hotell med charm som ligger på den kilometerlånga Tofta-stranden ungefär 2 mil söder om Visby. På hotellets a la carte-restaurang serveras buffémiddagar, festvåning, bröllop och dagens lunch. En del dagar bjuds det på musikunderhållning och bar.

Publiceringsdatum
2015-03-26

Arbetstider och omfattning
Visstidsanställning 11 dagar - 3 månader
Heltid
Dagtid och kvällstid April-augusti. Juni-augusti/september. Ev. förlängning.

Ersättning
Fast månads- vecko- eller timlön
Enligt avtal eller överenskommelse fast lön.

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2015-04-24
Vi ser helst ansökan via e-post.
Ange följande referens när du ansöker: Kallskänka
Ansökan kan skickas till e-postadress: info@suderbysherrgard.com

Kontakt
Eva-Lisa Lantz 0498-296030 (arbete) 0498-297060 (arbete) info@suderbysherrgard.com

Företag
TOFTA STRANDPENSIONAT

Adress
TOFTA STRANDPENSIONAT
Solbacksvägen 19
62266 Gotlands Tofta

Övriga kontaktuppgifter
Telefonnummer: 0498-297060
Faxnummer: 0498-265009
E-postadress: info@toftastrand.se

Jobbnummer
2222015

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Tofta Strandpensionat

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Tofta Strandpensionat: