Kallskänka

Hablingbo Delikatess / Kockjobb / Gotland
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Gotland, Västervik, Valdemarsvik, Oskarshamn, Borgholm eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Hablingbo Delikatess i Gotland

Hablingbo Delikatess driver café, bageri och restaurang i Hablingbo på södra Gotland. Vi serverar matbröd och bakverk från vår egna stenugn, smörgåsar, matiga sallader, espressokaffe, färskpressad juice mm. Kvällstid erbjuder vi även stenugnspizza med färska råvaror.
Vi arbetar aktivt med lokalt och ekologiskt producerade råvaror och tillagar all mat själva. Vi söker därför en kallskänka som är genuint intresserad av mat och â€?det kalla köketâ€?.
Arbetsuppgifter: Bereda och tillaga kött och fisk, sallader, smörgåsar, kalla såser och dressingar, desserter etc. Vi ser gärna att du även har kunskap om vin och ost och tycker om att möta kunderna.
Kvalifikationer: Tidigare erfarenhet är ett krav, alternativt att du är minst 18 år och genomgått en mat- och köksorienterad yrkesutbildning med relevant praktik.
Vi ser gärna att sökande är bosatta på södra Gotland.
Under sommaren kommer vi att ha öppet alla dagar i veckan.
Kontakta Gabriel Walldén eller Veronica Almström om du vill veta mer.
Mejla din ansökan senast den 1 mars till kontakt@hablingbo.com

Publiceringsdatum
2008-03-11

Anställningstyp/arbetstider
Visstidsanställning 3 - 6 månader
Heltid/Deltid
Tidsbegränsad. Juni – aug. Heltid. Dagtid.

Ersättning
Fast lön
Fast lön.

Så ansöker du
Ansökan kan skickas till e-postadress: kontakt@hablingbo.com

Företag
Hablingbo Delikatess

Adress
Hablingbo Delikatess
HABLINGBO PRÄSTGÅRDEN 145
62342 HAVDHEM

Kontorsadress
Hablingbo Delikatess
HABLINGBO PRÄSTGÅRDEN 145
HAVDHEM

Kontaktuppgifter
Telefonnummer: 0498-487250
E-postadress: kontakt@hablingbo.com

Jobbnummer
160294

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Hablingbo Delikatess

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Hablingbo Delikatess: