Jensen's Bøfhus söker köksledare till vår restaurang i Örebro
Jensen's Boefhus A/S / Restaurangbiträdesjobb / Örebro
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla restaurangbiträdesjobb i Örebro,
Kumla,
Hallsberg,
Nora,
Lindesberg eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Jensen's Boefhus A/S i Örebro,
Stockholm eller i
hela Sverige Jensens Böfhus är ett danskt företag med 426stycken restauranger runtom i Danmark, Sverige och Tyskland och besöks av över 5 miljoner gäster per år. I Sverige finns det för närvarande 9 stycken restauranger i Malmö, Stockholm, Göteborg, Örebro, Jönköping, Borås och Västerås.Ta chansen att få arbeta i en spännande organisation med utmanande och utvecklande arbetsuppgifter. Mer information om Jensens hittar du på
www.jensens.seArbetsbeskrivning: Biffbossen (som tjänsten kallas inom Jensens) ansvarar för att den mat som serveras alltid håller hög kvalitet samt att Jensens Böfhus höga krav på vikt, smak och färdigt utseende efterlevs. Biffbossens sinne för kvalitet är helt avgörande för hur våra gäster upplever vår jämna och höga kvalitet - oavsett om de besöker restaurangen på Vasagatan i Stockholm, den trivsamma uteserveringen på Södra Förstadsgatan i Malmö eller någon av våra andra restauranger i Sverige.
I biffbossen arbetsuppgifter ingår bland annat:
• Grilla biffarna utifrån gästernas önskemål.
• Arrangera maten på tallriken utifrån manualen.
• Delta i alla funktioner i köket.
• Följa egenkontrollprogram.
• Se till att varumottagelsen sker enligt checklista.
• Se till att alla matvaror behandlas ordentligt.
• Se till att matvaror används optimalt.
• Undvika spill.
• Och inte minst ha rengöring i fokus.
Av Biffbossen förväntas också att han/hon aktivt bidrar till ett bra samarbete och en god umgängeston bland medarbetarna - både i kök och i restaurang.
Som köksledare arbetar du som Bifffboss, men du har gemensamt med kökschefen ansvar över personalen i köket och att allt sköts enligt våra bestämmelser. Du tillsammans med kökschefen att göra varubeställningar och schema mm.
Ett absolut krav är att du ska kunna jobba helger och kvällar eftersom tjänsten delvis kommer att ligga under dessa tider även om det givetvis förekommer lunchpass också. I övrigt bör det förtydligas att vi tidvis har ett mycket högt tempo på våra restauranger så det gäller att vara stresstålig och beredd att arbeta hårt och snabbt när det krävs.
Utbildning ingår i tjänsten då vi är en konceptrestaurang. Vi ställer krav på mognad och flexibilitet och ser helst att du har restaurangerfarenhet och då gärna från en annan konceptverksamhet.
Övrigt:Jensens Böfhus har kollektivavtal med Unionen och HRF
Vid frågor kontakta restaurangchef Martina Björk
E-mail:
orebro@jensens.seeller på 019-121180
Publiceringsdatum2012-03-02Arbetstider och omfattningTillsvidare
ErsättningEnligt Avtal.
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2012-03-25
Ansökan kan skickas till e-postadress:
orebro@jensens.seKontaktMartina Björk, +46 19121180,
orebro@jensens.seFöretagJensen's Bøfhus A/S
AdressJensen's Bøfhus A/S
Læssøgade 215
5230 Odense
Jobbnummer 1175644
Observera att sista ansökningsdag har passerat.