Jensen´s Bofhus söker köksledare/chef
jensens böfhus AB / Kockjobb / Västerås
2007-11-13
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Jensen´s Bofhus söker köksledare/chef" (publicerad 2007-11-23) ⬅️
Visa alla kockjobb i Västerås,
Hallstahammar,
Surahammar,
Eskilstuna,
Enköping eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos jensens böfhus AB i Västerås,
Örebro,
Stockholm,
Jönköping,
Borås eller i
hela Sverige Jensen's Bofhus söker köksledare/chef till vår restaurang i Västerås
Jensens Bøfhus är ett danskt företag med ett flertal restauranger runtom i Danmark, Sverige och snart även i Tyskland. I Sverige finns det för närvarande 7 stycken restauranger i Malmö, Stockholm, Göteborg, Örebro, Jönköping och snart i Västerås och Borås.
Jensens är inne i en expansiv fas och söker nu en köksledare/chef till vår restaurang i Västerås. Ta chansen att få arbeta i en spännande organisation med utmanande och utvecklande arbetsuppgifter. Mer information om Jensen's hittar du på
www.jensens.comArbetsbeskrivning: Som kökschef är du ansvarig för kök och disk. Du ska driva köket optimalt inom konceptet med både hänsyn till ekonomi, drift, gästernas trivsel samt som ledare för personalen. Du ska ansvara för att hygienen efterlevs enligt de lagstadagade krav som finns genom att utföra egenkontroll. Som kökschef ska du aktivt delta i produktionen. Du ska se till att alla medarbetare känner till Jensen's Bofhus strategi och mål för restaurangen.
Du kommer att börja utbilda dig till köksledare för att senare ta steget upp till kökschef.
Publiceringsdatum2007-11-13Dina arbetsuppgifter• Se till att skapa ett bra arbetsklimat för att kunna behålla bra medarbetare och på sätt säkerställa en stabil och enhetlig produktion.
• Se till att medarbetarna får den nödvändiga upplärningen och utbildning gällande konceptet och produkterna.
• Ansvara för lager och inköp.
• Reducera och eliminera svinn.
• Ansvara för att egenkontrollen efterlevs.
• Se till att köket är bemannat enligt schema.
• Aktivt delta i produktionen.
Arbetslivserfarenhet: Vi ser att du har erfarenhet från restaurangbranschen och då gärna från en konceptverksamhet. Tidigare erfarenhet från en ledande roll, exempelvis som team- eller skiftledare är meriterande. Du ska från dina tidigare erfarenheter utvecklat en förmåga att samarbeta med folk från skilda bakgrunder och erfarenheter.
Personliga egenskaper: Du ska brinna för restaurangbranschen och veta att det är inom den som du ser din framtid, engagemang är a och o inom Jensen's Bofhus. Det är viktigt att du som person är noggrann av dig och har ett öga för detaljer och renlighet. Du ska ha ett driv utöver de vanliga och alltid ställa upp för dina arbetskollegor.
Du ska vidare vara en prestigelös person som är öppen för att lära och har nära till skratt.
Övrigt: Jensens har Kollektivavtal med HTF och HRF.
Ansökan: Skicka snarast in din ansökan med personligt brev och CV till
au@jensens-bofhus.dk . Märk din ansökan med "kökschef/ledare". Frågor besvaras av Annelie Unge, HR-ansvarig, på telefon 0738-15 22 35.
Anställningstyp/arbetstiderHeltid, tillsvidare.
ErsättningIndividuell lön.
KontaktAnnelie Unge Direkte nummer, 0738-15 22 35,
au@jensens-bofhus.dk , HR-ansvarig
Så ansöker duUrval sker löpande så skicka in din ansökan snarast.
Sista ansökningsdag 2007-12-12
Vi tar emot ansökan via epost:
au@jensens-bofhus.dkFöretagjensens böfhus AB
Lassøgade 215
52 30 Odense
Danmark
Telefonnummer: +45 63 14 16 18
E-postadress:
au@jensens-bofhus.dkMer information på
www.jensens.comKontorsadressLassøgade 215
Odense
Jobbnummer 53322
Observera att sista ansökningsdag har passerat.