Hovmästare till Solliden
Burgsvik Kulturrestauranger AB / Servitörsjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla servitörsjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Burgsvik Kulturrestauranger AB i Stockholm,
Malmö eller i
hela Sverige Skansens restauranger ingår i Burgsvik Kulturrestauranger, ett affärsområde inom Burgsvik Group som är Sveriges största familjeägda restaurang- och upplevelseföretag. I Burgsvik Kulturrestauranger ingår utöver Skansens Restauranger även Dramatenrestaurangerna och Djurgårdsbron i Stockholm, Trädgår'n i Göteborg och Rådhuskällaren i Malmö.
På Skansen driver vi restauranger, festvåningar, matbodar och konferenslokaler. Vi arrangerar fester och event av olika slag så som bröllop, marknader och företagsfester. Vi firar högtider och jubileum och vi bjuder in till konserter i den vackraste inramningen Stockholm kan erbjuda. På Skansen finns det alltid möjlighet att ge festen extra glans och skapa minnesvärda upplevelser.
Som hovmästare är uppdraget att tillsammans med restaurangchef i enlighet med budget leda och driva event-och festvåningsdelen på Skansens Restauranger. Eftersom verksamheten ligger på Skansen är det, utöver det primära uppdraget, även viktigt att se värdet av denna helhet och förstärka känslan av kvalitet och tradition. Hovmästare arbetar nära bokning och försäljning och är delaktig i detaljplanering, förberedelser, genomförande och uppföljning av event.
Publiceringsdatum2022-09-05Dina arbetsuppgifterDu är central i den dagliga driften
Ansvarar för öppning, service och stängning av restaurangen
Organiserar, planerar och leder serveringspersonalens arbete
Engagerar och entusiasmerar en professionell organisation och skapar driv, engagemang och lojalitet hos medarbetarna
Tar emot förfrågningar och beställningar samt planerar och genomför större event
Tar emot bordsbokningar, planerar och placerar gäster så att restaurangen utnyttjas så effektivt som möjligt
Delar ansvar tillsammans med restaurangchef för rekrytering, bemanning och schemaläggning efter verksamhetens behov
Administration såsom att skriva menyer, kassaredovisning, inköp och inventering
Dina personliga egenskaper
Du är en säljfokuserad lagspelare med hög servicenivå, engagerad och driven både vad gäller ditt team och gästens upplevelse. Du är van att ta egna initiativ, är ansvarstagande och inte rädd att ta i när det behövs. Du har tidigare erfarenhet av branschen och vi tror att du har arbetat som hovmästare eller med liknande arbetsuppgifter tidigare.
Vi är ett litet kärnteam som tillsammans arbetar för att ge den bästa helhetsupplevelsen till våra gäster. Ena dagen arbetar vi med ett event med flera tusen gäster och nästa serverar vi en konferenslunch för en mindre arbetsgrupp. För att lyckas i rollen krävs goda kunskaper inom mat och dryck, passion för service, både i det lilla och i det stora.
Om tjänstenAnställningsform: Tillsvidareanställning, heltid
Arbetstid: Varierar och gäller såväl dag-som kvällstid samt helger och högtider.
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Kollektivavtal: HRF
Förmåner: Friskvårdsbidrag, erbjudanden och fina rabatter hos våra samarbetspartners
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna vår restaurangchef Josefine 08-566 370 20
Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV till
josefine@skansensrestauranger.se Mer information om våra olika verksamhetsområden hittar du på
www.skansensrestauranger.seSå ansöker duSista dag att ansöka är 2022-10-05
AdressBurgsvik Kulturrestauranger AB
Djurgårdsslätten 49-51
11521 Stockholm
Arbetsgivarens referens Arbetsgivarens referens för detta jobb är "Hovmästare".
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Burgsvik Kulturrestauranger AB (org.nr 556334-8548)
Djurgårdsslätten 49-51 (
visa karta)
115 21 STOCKHOLM
Ansökan E-post:
josefine@skansensrestauranger.se Arbetsplats Skansens Restauranger
Kontakt Restaurangchef
Josefine Alpstig
josefine@skansensrestauranger.se Jobbnummer 6950971
Observera att sista ansökningsdag har passerat.