Hovmästare, heltid
Radisson Blu Arlandia / Servitörsjobb / Sigtuna
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla servitörsjobb i Sigtuna,
Österåker,
Håbo,
Upplands-Bro,
Upplands Väsby eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Radisson Blu Arlandia i Sigtuna,
Stockholm eller i
hela Sverige Radisson Blu Hotels & Resorts driver två förstklassiga hotell på Arlanda flygplats; Radisson Blu SkyCity Hotel & Arlanda Airport Conference samt Radisson Blu Arlandia
Hotel.
Radisson Blu Arlandia Hotel har 339 rum och 25 konferensrum, restaurang, bar samt pool & relax. Hotellet ligger inom flygplatsområdet.
Nu söker vi en engagerad och inspirerande Hovmästare till vår Bar och Restaurangverksamhet.
Vi söker en engagerad medarbetare med goda ledaregenskaper till tjänsten som Hovmästare till vår restaurangverksamhet. Tjänsten är på heltid, med tillträde omgående. Rapporteringen sker till hotellets Food & Beverage Manager.
ANSVARSOMRÅDEN
• Sedvanliga arbetsuppgifter som Hovmästare
• Ansvar för den dagliga driften ute i restaurangen och baren.
• Planering och genomförande av event
• Du som söker är serviceinriktad och mån om att ge våra gäster den bästa restaurangupplevelsen
• Servering samt försäljning av mat och dryck
• Följa hotellets policies och affärsplan samt Radisson Blu Hotels & Resorts gemensamma riktlinjer och servicekoncept
KRAV FÖR TJÄNSTEN
• Vi söker dig som tycker om att ha lite mer ansvar. Du har tidigare dokumenterad erfarenhet från liknande befattning samt yrkeskunskap inom området mat, dryck och servering
• Du är en god organisatör med en känsla för gästservice, kvalitet och problemlösning
• Representativ, ansvarstagande och noggrann
• Försäljningsfokuserad
• Vi söker dig med intresse för vin, sommelierutbildning är meriterande
• Förmåga att arbeta både självständigt och i grupp
• Behärska svenska och engelska i såväl tal som skrift. Ytterligare språk är meriterande
• Goda datakunskaper i Officepaketet
VI ERBJUDER
• Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, skiftarbete av kvällar och helger
• Goda utvecklingsmöjligheter och personalförmåner
ANSÖKAN
• Ansök senast den 20 December 2016 via nedanstående länk.
• Urval och intervjuer kommer att ske löpande.
• Vid frågor om tjänsten kontakta vår Food & Beverage Manager Henric Zethelius via e-mail:
henric.zethelius@radissonblu.com Varmt välkommen med din ansökan!
Varaktighet, arbetstid
Heltid Tills vidare
Publiceringsdatum2016-11-21ErsättningFast
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2016-12-20
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktHenric Zethelius
henric.zethelius@radissonblu.com 070-5937706
FöretagRadisson Blu Arlandia
AdressRadisson Blu Arlandia
Box 103
19045 Stockholm-Arlanda
KontorsadressBox 103
Jobbnummer 3172469
Observera att sista ansökningsdag har passerat.