Hovmästare festvåning

Sjöfartshuset Fest och Konferens / Servitörsjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla servitörsjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Sjöfartshuset Fest och Konferens i Stockholm

Hovmästare sökes för anställning omgående till Sjöfartshuset Festvåningar, Skeppsbron, Gamla Stan.
Vi arbetar med fat- och tallriksservering för upp till 150 gäster.
Exklusivt kök där färska råvaror tillagas från grunden.
Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av restaurang och att du har ett genuint intresse för mat och dryck. Engagemang,
arbetsglädje och ödmjukhet inför uppgiften är dock egenskaper vi värdesätter högre än lång erfarenhet.
Som hovmästare har du som uppgift att se till att varje arrangemang genomförs på bästa sätt enligt kundens önskemål. Du fungerar samtidigt som en i gruppen av serveringspersonal. Även inköp av vin och sprit samt sedvanliga uppgifter i festvåning ingår i arbetet.
Arbetstiderna varierar, men vanligast är mellan 15.00-03.00.
Antalet timmar / månad kan variera p.g.a. hög-/lågsäsong, men tjänsten avser heltid.
Maila din ansökan senast den 15 februari till
sjofartshuset@sjofartshuset.se

Publiceringsdatum
2010-01-21

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Heltid
Något varierande antal timmar / månad beroende på hög / lågsäsong.

Ersättning
Fast lön
Timlön enl. ö.k. Kollektivavtal finns.

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2010-02-15
Ansökan kan skickas till e-postadress: sjofartshuset@sjofartshuset.se

Företag
Sjöfartshuset Fest och Konferens

Adress
Sjöfartshuset Fest och Konferens
SKEPPSBRON 10
11130 STOCKHOLM

Kontorsadress
SKEPPSBRON 10
STOCKHOLM

Kontaktuppgifter
Telefonnummer: 08-24 33 70
E-postadress: sjofartshuset@sjofartshuset.se

Jobbnummer
571070

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Sjöfartshuset Fest och Konferens

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Sjöfartshuset Fest och Konferens: