Hovmästare, Bartender, Servitör till Brasserie Le Galopin i Täby
Cheffle AB / Servitörsjobb / Täby
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla servitörsjobb i Täby,
Vallentuna,
Upplands Väsby,
Danderyd,
Sollentuna eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Cheffle AB i Täby,
Danderyd,
Sollentuna,
Solna,
Järfälla eller i
hela Sverige Vi är en entreprenörsfamilj i Täby som i februari 2024 öppnar en ny restaurang i Täby Park, Le Galopin Brasserie & Vinbar. Brasserie Galopin har höga ambitioner, vi ska matcha de bättre innerstadskrogarna.
Hos oss ska våra gäster få njuta av god mat och dryck av hög kvalité i en skön och avspänd atmosfär. En rolig och härlig plats där den personliga servicen ska få våra gäster att vilja komma tillbaka.
Hovmästare till Brasserie Le Galopin
Nu utökar vi vårt serveringsteam med en erfaren hovmästare som har passion för mat och vin från det franska köket.
Om Brasserie Le Galopin.
Le Galopin är en nyöppnad fransk "innerstadsrestaurang" i Täby Park med ambitionen att ta franska köket till Täby. Våra gäster ska kunna njuta av mat och dryck av hög kvalité i en avspänd miljö där servisens kunnighet och personliga service är vårt signum.
Inredning är en mix av en klassisk brasserie och en modern restaurang med en atmosfär som kan beskrivas som "ett charmigt och stökigt gathörn i Paris där alla pratar med alla och har så där orimligt trevligt".
Arbetsbeskrivning.
Du kommer vara ansvarig för sedvanliga arbetsuppgifter som ingår i att sköta matsalen på en mindre restaurang med operativt personalansvar för fyra till fem kollegor. Du kommer arbete nära kökschefen och ägarna och kan påverka hur vi utvecklar kvalitén och konceptet.
Din bakgrund.
Du är en driven person med flera års erfarenhet av hovmästarroll från restaurang med ambitioner. Du är duktig på att få kunden att känna sig väl omhändertagen och kan konsten att balansera personlig service med merförsäljning. Du är strukturerad och kan organisera hela teamets arbete. Du har ett stort intresse för franska viner och mat från det franska köket.
Ditt engagemang, en härlig personlighet och känsla för service är viktigast för oss.
Vi tycker du ska ha nära till arbetet så vi ser gärna att du bor i Täby, Österåker, Vallentuna, Vaxholm eller Danderyd.
Vi erbjuder.
Du får vara med i att utveckla ett nytt restaurangkoncept i Täby med höga ambitioner. För mer information och känsla för konceptet se:
www.galopin.se eller brasserielegalopin på Instragram och Facebook
Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med ditt CV och ett personligt brev i din ansökan till Cheffle
Hoppas vi hörs!
2-4 års erfarenhet
Ersättning Fast månads- vecko- eller timlön
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2024-03-21
Klicka på denna länk för att göra din ansökan Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Cheffle AB (org.nr 559139-5024)
Arbetsplats Brasserie Le Galopin
Jobbnummer 8481546
Observera att sista ansökningsdag har passerat.