Hovmästare
Ramenco AB / Servitörsjobb / Sigtuna
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla servitörsjobb i Sigtuna,
Österåker,
Håbo,
Upplands-Bro,
Upplands Väsby eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Ramenco AB i Sigtuna Hovmästare till First Hotel Arlanda Airport
First Hotel Arlanda Airport öppnade i början av november 2016. Hotellet ligger i det expansiva Airport City Stockholm, nära flygplatsen och intill DRIVELAB CENTER - ett växande kluster för fordonsindustrin med fokus på utbildning, forskning och event.
Hotellet aspirerar på att bli en naturlig mötesplats för både affärsresor, weekendresenärer och chartergäster mellan flygningar till och från Arlanda Airport. Hotellet har 150 hotellrum, restaurang och bar med tillhörande catering samt attraktiva mötes- och eventlokaler. Hotellet erbjuder gym och relax samt Shuttle service till sina gäster. Hotellets restaurang och bar tillför Arlandastad en ny spännande plats för möten från morgon till kväll. Verksamheten bedrivs som franchisesamarbete med First Hotels.
Dina arbetsuppgifter kommer vara följande:
Skapa den bästa gästupplevelsen för våra gäster
Arbeta med nyckeltal och andra uppsatta mål samt följa upp dessa
Handleda och motivera dina medarbetare
Att prioritera ett gott samarbete med alla avdelningar på hotellet
Arbeta med schemaplanering, inköp, inventering och andra administrativa uppgifter
Erfarenheter du tar med och delar med oss:
Relevant utbildning samt minst tre års yrkeserfarenhet.
Mycket goda mat- och dryckeskunskaper
Goda datakunskaper
Goda kunskaper i svenska och engelska
Sommelierutbildning eller motsvarande är meriterande
Dokumenterad erfarenhet av budgetansvar är meriterande, men inget måste.
Hovmästarens arbetsuppgifter
Som hovmästare är du delaktig i att leda restaurangens medarbetare i den operativa verksamheten i matsalsdelen. Du är synlig, närvarande och aktiv i verksamheten och är delaktig i säkerställandet av kvalitets- och servicenivån och värdeordens efterlevande. Du stödjer Restaurang ansvarige i arbetet med att leda medarbetarna till en hög prestations- och servicenivå. Du finns på plats för gästrelaterade frågor och som stöd och avlastning vid arbetstoppar eller incidenter.
Du bidrar även till att verksamhetens ekonomi, löpande driftskostnader, lagerhållning och inventering sköts efter gällande regler och rutiner. Du har en viktig roll i restaurangens utvecklingsarbete och ska i samråd med Restaurang ansvarige verka för ett ständigt förbättringsarbete.
Publiceringsdatum2020-01-23Kvalifikationer Till denna tjänst behöver du ha erfarenhet som hovmästare, du behöver ha goda mat- och dryckeskunskaper, samt övergripande kunskap inom alkohol- och livsmedelshantering. Du leder och motiverar dina kollegor till bästa möjliga arbetsinsats, och bidrar med stort hjärta och omtanke till att såväl arbetsprestation som serviceleverans flyter smidigt.
Du är ansvarsmedveten och har ett korrekt och trevligt bemötande, och värdesätter flexibilitet och kreativa lösningar. Du gillar utmaningar och har mod och klokskap i ditt beslutsfattande.
Självklart har du fokus på att bidra till en välsmakande måltid för hungriga gäster!
Tjänsten är heltid tillsvidare, med 6 månaders provanställning. Lön enligt överenskommelse.
Välkommen med din ansökan senast 29 februari via mail till Food & Beverage Director
Ryad.Charani@firsthotels.se . Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2020-02-29
AdressRamenco AB
Pionjärvägen 81
19561 ARLANDASTAD
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Ramenco AB (org.nr 556892-1067)
Pionjärvägen 81 (
visa karta)
195 61 ARLANDASTAD
Körkort För detta jobb krävs körkort.
Ansökan E-post:
Ryad.Charani@firsthotels.se Jobbnummer 5056375
Observera att sista ansökningsdag har passerat.