Skansens Restauranger med Restaurang Solliden i spetsen driver idag festvåningsverksamhet med möjligheter att servera upp till 600 personer samt konferensverksamhet med konferenser med upp till 300 personer och kongressevents upp till 4000 personer.
Med ett förstklassigt kök tar vi stora steg framåt i utvecklingen och satsar på en målgrupp med höga krav och förväntningar.
Verksamheten består även av en säsongsöppen á la carte restaurang.
Vi förutsätter att du har följande egenskaper:
• Genuint intresse för service och människor • Mat- och vinkunnig • Erfarenhet från liknande verksamhet • Kvalitetsmedveten • Talar engelska obehindrat • Goda ledaregenskaper och vara en bra förebild för dina medarbetare • God organisationsförmåga och bra simultankapacitet • Hög stresströskel • Ekonomisk förståelse • 5 års yrkeserfarenhet
Maila din ansökan senast 28 oktober 2007 till Restaurangchef Ulrika Eriksson, ulrika.eriksson@profilrestauranger.se . Ange referensnamn Hovmästare ams 07.