Hovmästare

Skansens Restauranger / Servitörsjobb / Stockholm
2007-09-24
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Hovmästare" (publicerad 2008-09-11) ⬅️


Visa alla servitörsjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Skansens Restauranger i Stockholm, Göteborg eller i hela Sverige

Skansens Restauranger med Restaurang Solliden i spetsen driver idag festvåningsverksamhet med möjligheter att servera upp till 600 personer samt konferensverksamhet med konferenser med upp till 300 personer och kongressevents upp till 4000 personer.

Med ett förstklassigt kök tar vi stora steg framåt i utvecklingen och satsar på en målgrupp med höga krav och förväntningar.

Verksamheten består även av en säsongsöppen á la carte restaurang.

Vi förutsätter att du har följande egenskaper:

• Genuint intresse för service och människor
• Mat- och vinkunnig
• Erfarenhet från liknande verksamhet
• Kvalitetsmedveten
• Talar engelska obehindrat
• Goda ledaregenskaper och vara en bra förebild för dina medarbetare
• God organisationsförmåga och bra simultankapacitet
• Hög stresströskel
• Ekonomisk förståelse
• 5 års yrkeserfarenhet

Maila din ansökan senast 28 oktober 2007 till Restaurangchef Ulrika Eriksson, ulrika.eriksson@profilrestauranger.se . Ange referensnamn Hovmästare ams 07.

Publiceringsdatum
2007-09-24

Anställningstyp/arbetstider
Timanställd vid behov, oregelbunden arbetstid.

Ersättning
Fast lön enligt överenskommelse.

Så ansöker du
Vi tar emot ansökan via epost: ska01hov@profilrestauranger.se

Företag
Skansens Restauranger
Box 27807
11593 STOCKHOLM
Telefonnummer: 08-56637007
Faxnummer: 08-56637099
E-postadress: skansen@profilrestauranger.se
Mer information på http://www.profilrestauranger.se

Jobbnummer
15610

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Skansens Restauranger

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Skansens Restauranger: