Högberga Gård söker en Passionerad Restaurangche

Högberga Gård / Servitörsjobb / Lidingö
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla servitörsjobb i Lidingö, Solna, Stockholm, Danderyd, Sundbyberg eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Högberga Gård i Lidingö

Högberga Gårds vision är att vara Sveriges mest sofistikerade mötesplats. Vi söker nu en passionerad stjärna till vår fina restaurang. Du brinner för ditt yrke och vill vara i matsalen och utveckla måltidsupplevelsen och koncepten kring vår vinfabrik. Du känner dig hemma med att hålla dryckesprovningar och har intresse för att bygga upp vår vinkällare. Du leder personalen mot Högberga Gårds ambitiösa mål och är en del av vår ledningsgrupp. . Arbetstiden är 100% , med flera kvällar i veckan samt vissa helger. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.
Skicka in CV med ansökan till tommy.eriksson@hogberga.se Food & Beverage Manager.
För mer info om oss titta gärna på www.hogberga.se
Med en hisnande utsikt över Stockholms inlopp och med en fantastisk vy över de sista skärgårdsöarna i farleden in till huvudstaden, tronar Högberga Gård. Konferensanläggningen är centralt belägen på Lidingö och byggdes av konstmecenaten Klas Fåhraeus år 1911. Idag erbjuds extravaganta möten i form av konferens, bröllop, weekends och fester. Högberga Gård är både Svanenmärkt och +KlimatPositiv; medlem i Svenska Möten samt i IACC . I september år 2010 öppnade man Sveriges första toscanska vinfabrik.

Publiceringsdatum
2011-11-28

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Heltid

Ersättning
Fast lön + rörlig lön

Så ansöker du
Vi går igenom ansökningarna löpande
Ansökan kan skickas till e-postadress: tommy.eriksson@hogberga.se

Företag
HÖGBERGA GÅRD

Adress
HÖGBERGA GÅRD
18162 LIDINGÖ

Kontorsadress
Grindstigen 5-6

Kontaktuppgifter
Telefonnummer: 08-546 46 100

Jobbnummer
1091813

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Högberga Gård

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Högberga Gård: