Hilton Stockholm Slussen söker Kallskänkschef
Hilton Stockholm Slussen / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Hilton Stockholm Slussen i Stockholm Hilton Stockholm Slussen en ny kallskänkschef med dokumenterad yrkes- och ledarskapsvana.
Hilton Stockholm Slussen är ett av det få 5-stjärniga hotellen i Stockholm. Inom vår F&B verksamhet har vi en hög kvalitetskänsla och vi strävar hela tiden efter att bli bättre. I hotellet ligger den populära Eken Bar och Matsal.
MÅL
Övervaka det dagliga arbetet i kallskänken och styra personalens arbetsinsatser. Även ha en överblick över köket, köttbord och kondis när dessa avdelningar är obemannade eller överbelastade. Är under sin vakt ansvarig för samarbetet mellan kallskänkspersonalen och övriga inblandade avdelningar. Att bibehålla och förbättra etablerade recept, rutiner och arbetssätt.
• Utveckling av personal och deras tekniska utbildning.
• Kostmedvetenhet och anpassning av råvaror till dagligt behov
och bruk.
• Att hålla personalen sysselsatt i produktivt och effektivt arbete.
Schemaläggning.
• Assistera kökschefen med menyurval, utveckling och
planering för varje dag samt vid speciella tillställningar.
• Kvalitetskontroll av alla produkter.
• Innovation och initiativ.
• Kommunikation.
Publiceringsdatum2008-06-30Arbetsuppgifter• Daglig kontroll av arrangéer och planering av dagens arbete i
enlighet med dessa.
• Hålla en hög positiv moral och uppmuntra övrig kökspersonal.
• Lämna över till nästa skifts ansvarige chef med all nödvändig
information gällande dagens beställningar och behov.
• Att samarbeta med lagret och rekvirera därifrån, ha översikt
över övriga varulager och meddela om något behövs eller
själv beställa från vår underleverantör.
• Att samarbeta med övrig kökspersonal beträffande
specialbeställningar.
• Att kontrollera kallskänkens redskap och maskinpark och vid
fel rapportera och lämna trasiga redskap och arbetsorder till
maskinavdelningen.
• Att följa livsmedelsverkets och hälsovårdsmyndigheternas
reglar och krav.
• Att omgående rapportera oegentligheter till kökschef eller
köksmästare.
• Övriga uppgifter delegeras.
För att passa in för tjänsterna ska du:
Ha minst 6 års yrkeserfarenhet inom kallkök
Ha minst 2 års erfarenhet utav en likvärdig tjänst
Vara målfokuserad
Snabb och framåt
Kvalitetsmedveten
Flexibel
Tidigare Hotellvana är mediterade.
Vi kommer att starta rekryteringsprocessen omgående.
Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid
Tillsvidare
ErsättningFast lön
Enligt överenskommelse.
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2008-07-30
Ansökan kan skickas till e-postadress:
recruitment.slussen@hilton.comKontaktNeil Ponsonby, Executive Chef, 08-517 353 00,
recruitment.slussen@hilton.comFöretagHILTON STOCKHOLM SLUSSEN
AdressHILTON STOCKHOLM SLUSSEN
BOX 15270
10465 STOCKHOLM
KontorsadressGULDGRÄND 8
STOCKHOLM
KontaktuppgifterTelefonnummer: 08-51735300
Jobbnummer 260876
Observera att sista ansökningsdag har passerat.