Hermans söker vegopassionerad kökspersonal

Hermans / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Hermans i Stockholm

Brinner du som vi för att förvandla vegetarisk mat till det absolut läckraste som går att äta och som tror på att det är framtidens mat? Då har du hittat rätt. På Hermans experimenterar vi med över 120 rätter i våra olika tema menyer och gör allt från sallader, varmrätter, bröd och efterrätter från scratch. Det är viktigt för oss att arbeta med ekologiska råvaror, vi strävar efter att bli en vegansk restaurang, vi älskar mat från olika kulturer och är öppna för din kreativitet samtidigt som vi eftersträvar att man kan arbeta med att följa recept för att hålla en jämn kvalitet.

Vilka är dina bästa vegorätter? Vilket kök har du mest kompetens i? Är du en ledare eller en lagspelare i köket? Några dolda talanger? Vad gillar du att göra på din fritid? Hermans öppnar åter igen med ett nyrenoverat kök i början på maj och då vill vi ha glad, hungrig energisk personal på plats. Vi söker dig som kan arbeta mellan 50-100%
Välkomna att skicka er ansökan med personligt brev, ställ gärna frågor, bifoga även ett foto med ett leende, ta gärna med referenser från liknande arbete om ni har det. Maila ansökan så kommer vi snarast att kalla de vi finner lämpligast för personlig intervju.

Publiceringsdatum
2015-03-10

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Heltid/Deltid

Ersättning
Fast månads- vecko- eller timlön

Så ansöker du
Ansökan kan skickas till e-postadress: hermansjobb@gmail.com

Företag
HERMANS

Adress
HERMANS
FJÄLLGATAN 23
11628 STOCKHOLM

Kontorsadress
FJÄLLGATAN 23
STOCKHOLM
Visa på karta

Övriga kontaktuppgifter
Telefonnummer: 08-6697727
E-postadress: info@hermans.se

Jobbnummer
2198047

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Hermans

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Hermans: