Headwaiter Kitchen & Table
Clarion Clarion Hotel Arlanda Airport / Servitörsjobb / Sigtuna
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla servitörsjobb i Sigtuna,
Österåker,
Håbo,
Upplands-Bro,
Upplands Väsby eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Clarion Clarion Hotel Arlanda Airport i Sigtuna Clarion Hotel Arlanda Airport öppnade 1 November 2012 och ligger i anslutning till Sky City på Arlanda Flygplats. Vår ambitionen är att bli Europas bästa flygplatshotell. Hotellet har 414 rum, 44 möteslokaler och 2 restauranger. Den mest spektakulära är vår a'la carte restaurang Kitchen & Table, by Marcus Samuelsson som ligger högt upp i hotellet med en fantastisk utsikt mot landningsbanorna.
Hotellet ingår i hotellkedjan Clarion Hotels. Clarion Hotels består av internationella fullservice hotell, centralt belägna i större städer eller vid flygplatser. Servicen är personlig, engagerad och informell i en formell atmosfär. Hotellen erbjuder moderna och klassiska rum, restauranger, barer samt konferens - och mötesfacilteter.
Vi behöver nu förstärka vårt team med fler duktiga medarbetare, fyllda av passion, personlighet och kreativitet. Vi söker därmed en "Head Waiter" till vår restaurang Kitchen & Table by Marcus Samuelsson.
Du uttrycker passion genom ett tydligt och dynamiskt kroppsspråk och en positiv utstrålning. Kreativitet tillkännages genom ägandet av problem och en "våga fråga" attityd. Slutligen ser vi att du är personlig och engagerad i allt och alla du möter och bjuder på dig själv.
Kitchen & Table öppnades den 1 november 2012 och håller på att skaffa sig en mycket bra position på marknaden. Är du den vi söker?, vill du vara med och utvecklas med oss och brinner du för att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse när de besöker oss.
Kitchen & Table, vårt nya restaurangkoncept på våning tolv, by Marcus Samuelsson bjuder på intressanta smaker från Manhattan, tillagade på svenska råvaror. Vi tror på att Fine Dining ska vara Fun Dining och strävar efter att skapa möten; med personalen, det öppna köket och framförallt gästerna runtomkring. Med familjära miljöer bjuder vi på lokala klassiker med internationell standard och smak
• Kitchen & Table tar med sig Manhattans multikulturella atmosfär av smaker och dofter. För en del av gästerna helt okända och spännande rätter med influenser från olika delar av världen. På menyn finns även lokala specialiteter med säsongens råvaror från gårdarna runt Sigtuna, säger Marcus Samuelsson, Co-operator, Kitchen & Table.
• *** Vågar du anta utmaningen? Vad gör dig till den bästa kandidaten? ****
Head Waiter Restaurant (HWR) rapporterar till Restaurant Manager (RM) och är en del av hotellets supervisor grupp.
Tjänsten innefattar ansvar för:
*Leda och fördela arbetet under det dagliga arbetet på avdelningen.
* Att tillsammans med avdelningens personal skapa en oförglömlig upplevelse för hotellets gäster.
I tjänsten ingår:
• HWR förväntas vara i driften och skall vara kapabel och villig att utföra alla de uppgifter som utförs av avdelningens personal.
• Arbetstiden är fördelad på främst kvällstid med tjänstgöring på helger enligt rullande schema.
• HWR leder och driver arbetet med merförsäljning i avdelningen och är en förebild.
• I samråd med RM arbeta med schemaläggning, upplärning och utbildning. Utbildningar som inte sker av HWR själv skall planeras i samråd med RM.
• Dagligen registrera korrekt antal timmar i tidrapporteringssystem för all personal.
• Ansvarig för att dagskassan stämmer och är korrekt redovisad
• Ansvarig för att bankning sker korrekt och att växelkassan ligger på rätt plats.
• HWR arbetar för att goda kontakter med underleverantörer upprätthålls
• I samråd med RM ser till att beställningar av dryck och förbrukningsvaror tillhörande avdelningen utförs.
• HWR är under sitt pass ansvarig att ingen överserveras av alkoholhaltiga drycker.
• HWR arbetar tillsammans med RM fram rutiner för avdelningen och ansvarar för att dessa efterlevs.
• Tjänsten innefattar kväll och helg tjänstgöring.
• HWR har tät dialog med arrangemangets projektledare och informerar vidare till berörd personal på avdelningen.
• Ansvarig för att lokalen som använts för arrangemanget blir korrekt återställd och städad.
• Ansvar för att löpande följa upp kundnöjdhet i Loopon och snabbt agera vid behov för kompensationer.
• Säkerställa att den månatlig inventering genomförs i tid och rapporteras till RM.
• Kassahantering separat instruktion skall signeras av all personal )
• Ansvar för att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner.
• Ansvar för att företagets policies efterlevs.
• HWR ansvarar för att hela avdelningen aktivt använder hotellets kvalitetsystemet, C2.
• Övriga arbetsuppgifter som tilldelats av närmsta ledare.
• Det är alla medarbetares ansvar att i alla lägen bidra till att gäst/kund eller kollega får bästa tänkbara upplevelse. Ibland innebär det att vi måste lägga vårt eget arbete åt sidan en stund för att stötta kollegor för att gästen ska få en så bra upplevelse som möjligt. Detta prestigelösa samarbete hjälper oss att lyckas i vår ambition att vara Europas bästa flygplatshotell.
Publiceringsdatum2014-02-10Arbetstider och omfattningHeltid
ErsättningEnligt avtal
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2014-03-10
KontaktMarc Forth +46 702115365
FöretagClarion Clarion Hotel Arlanda Airport
AdressClarion Clarion Hotel Arlanda Airport
Ringvägen 98 A
19045 Stockholm-Arlanda
Jobbnummer 1775279
Observera att sista ansökningsdag har passerat.