Head Waiter Norda Bar & Grill

Clarion Hotel Post / Servitörsjobb / Göteborg
2011-06-22
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Head Waiter Norda Bar & Grill" (publicerad 2012-02-07) ⬅️


Visa alla servitörsjobb i Göteborg, Mölndal, Partille, Kungälv, Lerum eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Clarion Hotel Post i Göteborg

Clarion Hotel Post uppförs i en av stadens mest anrika byggnader- det gamla Posthuset. Atmosfären är sofistikerad men samtidigt avslappnad och skapar en perfekt scen för evenemang och banketter samt blir en ny livlig mötesplats för hela Göteborg.Ett brett utbud av gastronomiska upplevelser med Norda Grill i spetsen har skapats av Marcus Samuelsson.
Det centrala läget i staden tillsammans med hög komfort, förstklassig design och gastronomi samt ett brett utbud av mötessalar, gör hotellet till ett naturligt val för både mindre och större konferenser. Den unika atmosfären i Posthallen med dess stora terrass med utsikt över staden erbjuder Clarion Hotel Post en miljö för stora som små evenemang.
Clarion Hotel Post - the new face of Gothenburg.
I januari 2012 öppnar vi portarna till Nordens mest spännande hotell  med en helt ny och unik mötesplats i hjärtat av Göteborg i gamla anrika Posthuset vid Drottningtorget. Hotellet skall vara en förebild och ledstjärna för framtidens nya Göteborg och du kommer att vara en del av vår satsning " The New Face of Gothenburg". Vi skall tillsammans skapa Göteborgs mest attraktiva mötesplats med en hög ambition och en självklar målsättning att Clarion Hotel Post ska ha den absolut bästa personalen och starkaste vinnarkulturen i branschen. Vi söker därför kreativa och  personliga talanger som kan leverera en service utöver det vanliga. Vi välkomnar din drivkraft och passion för att leda, utveckla och skapa extraordinära resultat.
Till hotellet söker vi nu ytterligare en talang: "Head Waiter Norda Bar & Grill"
Vågar du anta utmaningen? Vad gör dig till den bästa kandidaten?
Head Waiter (HW) rapporterar till Restaurant Manager (RM) och är en del av hotellets supervisor grupp.
Tjänsten innefattar ansvar för:
•  Leda och fördela arbetet under det dagliga arbetet på följande avdelningar: Norda Bar & Grill, Norda Terass, Postbaren, Roof Top och Room Service
•  Att tillsammans med avdelningens personal skapa en oförglömlig upplevelse för hotellets gäster.
I tjänsten ingår:
•  HW förväntas vara i driften och skall vara kapabel och villig att utföra alla de uppgifter som utförs av avdelningens personal. 
•  Arbetstiden är fördelad på dag och kvällar med tjänstgöring på helger enligt rullande schema.
•  HW leder och driver arbetet med merförsäljning i avdelningen och är en förebild.
•  I samråd med BM arbeta med schemaläggning, upplärning och utbildning. Utbildningar som inte sker av HW själv skall planeras i samråd med RM.
•  Dagligen registrera korrekt antal timmar i tidrapporteringssystem för all personal.
•  Ansvarig för att dagskassan stämmer och är korrekt redovisad
•  Ansvarig för att bankning sker korrekt och att växelkassan ligger på rätt plats.
•  HW arbetar för att goda kontakter med underleverantörer upprätthålls
•  I samråd med RM ser till att beställningar av dryck och förbrukningsvaror tillhörande avdelningen utförs.
•  HW är under sitt pass ansvarig att ingen överserveras av alkoholhaltiga drycker.
•  HW arbetar tillsammans med BM fram rutiner för avdelningen och ansvarar för att dessa efterlevs.
•  Tjänsten innefattar kvälls och helg tjänstgöring.
•  HW har tät dialog med arrangemangets projektledare och informerar vidare till berörd personal på avdelningen.
•  Ansvarig för att lokalen som använts för arrangemanget blir korret återställd och städad.
•  Ansvar för att löpande följa upp kundnöjdhet i Loopon och snabbt agera vid behov för kompensationer.
•  Säkerställa att den månatlig inventering genomförs i tid och rapporteras till RM.
•  Kassahantering ( separat instruktion skall signeras av all personal ) 
•  Ansvar för att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner.
•  Ansvar för att företagets policies efterlevs.
•  HW ansvarar för att hela avdelningen aktivt använder hotellets kvalitetsystemet, C2.
Meriterande är erfarenhet från a la carte servering samt fördjupad dryckes kunskap med fokus på vin, öl och avec.
Rekryteringsprocessen med audition, pulsmöten och intervjuer kommer att pågå under perioden augusti/september. 
Lycka till!

Publiceringsdatum
2011-06-22

Arbetstider och omfattning
Heltid

Ersättning
Enligt avtal

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2011-08-31
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Ansökan sker via företagets webbplats.

Kontakt
Fredrik Blomberg, +46 722051022

Företag
Clarion Hotel Post

Adress
Clarion Hotel Post
c/o Choice Hotels Sweden AB Box 7620
10394 Stockholm

Jobbnummer
968487

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Clarion Hotel Post

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Clarion Hotel Post: