Head Chef till ny à la carte restaurang på Clarion Hotel Sign

Clarion Hotel Sign / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Clarion Hotel Sign i Stockholm

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!


Passionerad & kreativ Head Chef till ny à la carte restaurang på Clarion Hotel Sign

Clarion Hotel driver tillsammans med restaurangfamiljen By Marcus Samuelsson ett 20-tal restauranger i Skandinavien. Till Clarion Hotel Sign nya à la carte restaurang söker vi nu ytterligare en talang.

Vi pratar inte om drömmar, vi sätter mål och ser till att ta oss dit.

Vi genomgår just nu en totalrenovering av våra allmänna ytor på Clarion Hotel Sign. Vi renoverar kök och bygger en helt ny restaurang med bar som öppnar i slutet av augusti.

"HEAD CHEF"

Vill du bli en del av vårt team? Vi söker dig som är passionerade och personlig med ett stort intresse för mat och människor. Du som nyfiket tar dig an nya uppgifter och bidrar till att skapa en inbjudande och avslappnad atmosfär. Vi söker dig som är en passionerad ledare till vårt nya à la carte kök. Gästfokus, brinnande intresse för gastronomi och att älska utmaningar är egenskaper vi söker hos dig. Vi ser även att du har god organisatorisk förmåga

Head Chef övergripande ansvar är att

• Säkerställa och utveckla konceptet, kvalitet, servicen i vårt à la carte kök på Clarion Sign. Detta sker tillsammans med Executive Head Chef.

Tjänsten innefattar ansvar för

• Sous Chefs, kockar, kallskänkor samt konditor.
• Head Chef rapporterar till Executive Head Chef.

I tjänsten ingår

• Ledning av den dagliga driften i à la carte köket.
• Kontinuerlig dialog med Executive Head chef, Restaurangchef, Bar manager samt By Marcus Samuelsson Group gällande konceptutveckling och utveckling av produkten samt servicen.
• Kontinuerligt uppdatera menyer enligt lagda riktlinjer för à la carte restaurang men även vara behjälplig med menyskrivning för samtliga F&B avdelningar i samråd med EHC.
• Att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets hygienrutiner, egenkontroll av livsmedelshantering och liknande rutiner som gäller inom köket.
• Personalansvar vilket innebär effektivast möjliga schemaläggning, följa gällande avtal, utbildning & vidareutveckling av personal.
• Användande av tidsrapporteringssystem (TimePlan)
• Ansvarig att rätt prissättning och portionsstorlek av produkter för att uppnå en hög och stabil lönsamhet.
• Inköp inom ramen för godkänd budget.

På Clarion Hotel Sign har vi som målsättning att gästerna ska längta tillbaka till oss och det ställer krav på våra medarbetare. För dig med rätt attityd erbjuder vi ett spännande, krävande och varierande arbete med stora utvecklingsmöjligheter i Skandinaviens största hotellkedja.

Tjänsten avser heltid, 100 % sysselsättning.
Månadslön samt bonus.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt datum.

Vid frågor om tjänsten kontakt Executive Head Chef, Ted Dahlström. Telefonnummer: +46 70-366 72 05 /ted.dahlstrom@choice.se

Varaktighet, arbetstid
• -

Publiceringsdatum
2017-06-25

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2017-07-31
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Clarion Hotel Sign

Adress
Clarion Hotel Sign
Östra Järnvägsgatan 35
10126 Stockholm

Kontorsadress
Östra Järnvägsgatan 35

Jobbnummer
3573031

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Clarion Hotel Sign

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Clarion Hotel Sign: