Head Chef/Köksmästare
Hotel Duxiana Dannegården AB / Kockjobb / Trelleborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Trelleborg,
Vellinge,
Svedala,
Skurup,
Malmö eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Hotel Duxiana Dannegården AB i Trelleborg Beskrivning av arbetsuppgifter:
Head Chef/Köksmästare med ansvar att leda arbetet i köket, planera inköp och matsedlar samt har ekonomiskt ansvar för köket. I arbetsuppgifterna ingår budget- och personalansvar inom området. Att inspirera både gäster och kollegor ingår i ditt sätt att vara.
Beskrivning av kvalifikationer:
Minst 7 års yrkeserfarenhet, varav 2 år som souschef. Erfarenhet av a la carte matlagning, samt stort intresse för ekologiskt tänkande. Att synas i restaurangen är en självklarhet för dig. Du är initiativrik och inspirerande och i grunden har du en branschinriktad utbildning och ett ekonomiskt sinnelag. Du är flexibel, tar gärna nya grepp och använder din kreativitet och ditt ledarskap så att trivsel förmedlas till både gäster och medarbetare. Din svenska är perfekt i tal och skrift och du har lätt för att prioritera och gillar utmaningar. Du rapporterar direkt till VD och ingår i ledningsgruppen. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att ha arbetat utomlands under en period. Viktigt att du delar vår syn på ekologiska råvaror och slow-food.
Publiceringsdatum2010-03-03Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid
Tillträde100401
ErsättningFast lön
Lön enligt överenskommelse, kollektivavtal finns
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2010-03-31
Enbart skriftlig ansökan senast 100331.
Ange följande referens när du ansöker: Kökschef
KontaktVD Lars Georgsson, 0736-555037,
lars@trelleborg.hotelduxiana.comFöretagHotel Duxiana Dannegården AB
AdressHotel Duxiana Dannegården AB
23162 TRELLEBORG
KontorsadressStrandgatan 32
KontaktuppgifterTelefonnummer: 0410-48180
Faxnummer: 0410-48181
Jobbnummer 599554
Observera att sista ansökningsdag har passerat.