Head Chef Banquet Malmö Live
Clarion Hotel & Congress Malmö Live / Kockjobb / Malmö
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Malmö,
Burlöv,
Lomma,
Staffanstorp,
Vellinge eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Clarion Hotel & Congress Malmö Live i Malmö Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!
Till hotellet söker vi nu ytterligare en talang: " Head Chef Banquet"
Vågar du anta utmaningen? Vad gör dig till den bästa kandidaten?
Head Chef Banquet (HCBQ) rapporterar till Executive Chef (EC)
Head Chef Banquet har som huvudansvar att:
• Säkerställa tillsammans med EC och övriga Service manager kök, driften, kvalliten, servicen, för bankettavdelningen.
• Säkerställa att avdelningen minimerar kostnaderna och att vi hanterar timmar korrekt.
Tjänsten innefattar ansvar för:
• Sous Chefs
• Kockar
• Kallskänkor
• Diskare
I tjänsten ingår:
• Daglig ledning av matproducerande områden samt disk.
• Analysera resultatutvecklingen för avdelningen och proaktivt utarbeta aktivitetsplaner
• Kontinuerligt ha en dialog med (EC )gällande konceptutveckling och utveckling av produkten.
• Kontinuerligt uppdatera menyer enligt lagda riktlinjer.
• Tjänstgörning enligt rullande schema.
• Att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner
• Att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets hygienrutiner, egenkontroll av livsmedelshantering och liknande rutiner som gäller inom köket.
• Följa företagets policies såsom exempelvis klädpolicy som innebär uniform (kock kläder) moderat make- up, inga smycken, namnskylt mm.
• Att koordinera och informera avdelningens personal om tider, prioritet och menyer för olika aktiviteter och evenemang.
• Personalansvar vilket innebär effektivast möjliga schemaläggning, följa gällande avtal, utbildning & vidareutveckling av personal.
• Ansvar för upplärning och vidareutbildning av kökspersonal i Attitude@Clarion anda.
• Rekrytering av personal i enlighet med företagets Attitude@Clarion policy.
• Ansvar för att forecast på timrapporter kommer in i tid. (Vid behov)
• Användande av tidsrapporteringssystem (Vid behov)
• Prissättning och portionsstorlek av produkter för att uppnå en hög och stabil lönsamhet. Inköp inom ramen för godkänd budget . Användande av menu engineering.
• Ständigt utveckla produkten utifrån gästernas behov och önskemål.
• Hålla sig informerad om konkurrenternas aktiviteter samt genomföra konkurrentbevakning.
• Ansvara för att själv söka upp den informationen som behövs för din avdelning och personal.
• HCBQ ansvarar för att hålla sig och sin avdelning uppdaterad om vad som händer i huset.
• Att inventering görs vid månadsskifte och lämnas in till EC i rätt tid.
• Samarbeta positivt med personal på övriga avdelningar.
• Eventuellt andra uppgifter kan till komma direkt delegerade via närmste chef.
Vid frågor gällande rekryteringen kontakta Executive Chef Joakim Schaffer
joakim.schaffer@choice.se070-280 93 58
Varaktighet, arbetstid
• -
Publiceringsdatum2018-05-01ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2018-05-23
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagClarion Hotel & Congress Malmö Live
AdressClarion Hotel & Congress Malmö Live
Dag Hammarskjölds torg 2
21133 Malmö
KontorsadressDag Hammarskjölds torg 2
Jobbnummer 4116880
Observera att sista ansökningsdag har passerat.