Head Chef Bankett

Clarion Hotel Sign / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Clarion Hotel Sign i Stockholm

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Vi söker en Head chef till Stockholms mest passionerade affärshotell!

Clarion Hotel Sign är Stockholms största hotell med 558 rum. Det är ett fullservicehotell med a la carterestaurangen American Table, Selma City SPA, samt stor event-och mötesverksamhet. Hotellet ligger invid Norra Bantorget mitt i Stockholm city.

Vi söker en Head Chef som ska vara en del av hotellets spännande utveckling. Som Head Chef Bankett är du en del av bankett- och festvåningsverksamhet, hotellfrukost, room service men vi jobbar brett över alla köksavdelningarna.

Vi söker en kompetent, ödmjuk och driven ledare för att stärka matupplevelserna på hotellet.

Vi lägger stor vikt på dina personliga ledaregenskaper och viljan att utvecklas tillsammans med oss. Du har dokumenterad yrkeserfarenhet inom hotell samt förstklassig restaurangverksamhet och en god känsla för kvalitet, service samt viktiga frågor som rör hygien, myndighetskrav.

Tjänsten som Head Chef innefattar bl a

• Ansvar för råvarukostnad och inköp vad gäller kök samt att uppsatta mål hålls varje månad.
• Ansvar för personal inom köksavdelningarna
• Driva/inspirera och vidarutveckla din personal
• Arbeta strukturerat och målstyrt inom hotellets olika bedömningsområdena såsom råvarukostnad, gästnöjdhet, kvalitet/hygien, Haccp ,inköpslojalitet mm
• Stärka och utveckla produkter och kvalitet kontinuerligt

Vi söker dig som

Har god förmåga att skapa bra relationer med kollegor och gäster. Ser värdet i att arbeta med ledarskap och är intresserad av människor. Är starkt drivande, ansvarstagande och ödmjuk som person.

Gillar att arbeta strukturerat med ordning i stort och smått Är resultatorienterad och har ett genuint intresse för att göra ett bra resultat för din avdelning. Är välinformerad om trender och nyheter inom ditt område.

Är uthållig och långsiktig i ditt arbete

Publiceringsdatum
2016-06-21

Kompetenser
Dokumenterad kockutbildning

Goda ledaregenskaper och bred ledarerfarenhet (dokumenterad) om minst tre år. Minst 6 års arbetslivserfarenhet av matlagning på hotell och restauranger

Erfarenhet av såväl små som stora banketter, bufféer, cocktails, mingel samt stor hotellfrukost Gedigen kunskap i, och erfarenhet av, menykalkylering, inventeringar samt beräkning/planering av råvarukostnad och personalkostnader.

 Anställningen är heltid och tillsvidare, efter genomförd provanställning.

Arbetstiderna varierar och inkluderar dagar, kvällar och helger. Tillträde enligt överenskommelse.

Skicka din ansökan med cv och personligt brev senast den 11 juli. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 Vid frågor, kontakta Food & Beverage Manager Anna Haxne Tel 073-048 67 33 Mail anna.haxne@choice.se

Varaktighet, arbetstid
Heltid -

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2016-07-11
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Clarion Hotel Sign

Adress
Clarion Hotel Sign
Östra Järnvägsgatan 35
10126 Stockholm

Kontorsadress
Östra Järnvägsgatan 35

Övriga kontaktuppgifter

Jobbnummer
2916321

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Clarion Hotel Sign

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Clarion Hotel Sign: