Head Chef
Clarion Hotel Wisby / Kockjobb / Gotland
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Gotland,
Västervik,
Valdemarsvik,
Oskarshamn,
Borgholm eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Clarion Hotel Wisby i Gotland,
Stockholm eller i
hela Sverige Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!
Head Chef Kitchen & Table
Kom och skapa Fun Dining med oss!
I Kitchen & Tables restaurang och bar erbjuder vi spännande smaker och en skön, avslappnad atmosfär.
Kitchen & Table är en del av Clarion Hotel Wisby som är ett hotell med unik historia och atmosfär, beläget innanför Visbys ringmur. Här finns 212 hotellrum, 8 mötesrum, festvåning, Selma City Spa, Kitchen & Table och Gotlands mest passionerade personal.
Kitchen & Table by Marcus Samuelsson är ett restaurangkoncept som finns på 19 Clarion Hotel i Skandinavien. Marcus är den svenska superkocken som driver flertalet restauranger bland annat The Red Rooster i New York. Kitchen & Table levererar smaker med inspiration av det mångkulturella New York blandat med de finaste lokala råvarorna från Gotland.
Vi pratar inte om drömmar, vi sätter mål och ser till att ta oss dit. Vi söker en passionerad Head Chef för den dagliga driften till vår restaurang Kitchen & Table. Med personlig service ser du till att våra gäster får ett bemötande utöver det vanliga. Gästfokus, lyhördhet och problemlösningsförmåga är egenskaper vi söker.
Vågar du anta utmaningen?
Head Chef Kitchen & Table har som huvudansvar att:
Du kommer jobba mot uppsatta mål för både personalnöjdhet, gästnöjdhet och effektivitet.
Publiceringsdatum2018-03-09Dina arbetsuppgifterArbete i den dagliga driften, personalansvar för köket, schemaläggning, inventering, budgetansvar, menyskrivning, coacha kökspersonal mot nya höjder.
• Du har en hög ambitionsnivå, är kreativ och noggrann.
• Är nyfiken och gillar att experimentera med nya smaker och råvaror.
• Är professionell med stort engagemang för service och matupplevelser.
• Mer om Kitchen & Table kan du läsa om på
www.kitchenandtable.se/wisbyFoB Manager Sophia Lindell
sophia.lindell@choice.se Tjänsten är heltid och tillsvidare. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas i förväg.
Varaktighet, arbetstid
• -
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2018-03-25
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagClarion Hotel Wisby
AdressClarion Hotel Wisby
Strandgatan 6
62124 Visby
KontorsadressStrandgatan 6
Jobbnummer 4012961
Observera att sista ansökningsdag har passerat.